Βγάζει $260 την ημέρα προσφέροντας αγκαλιές (!)

Βγάζει $260 την ημέρα προσφέροντας αγκαλιές (!)

Η 29χρονη Jackie Samuel από τη Νέα Υόρκη πληρώνεται για να κοιμάται με ξένους

Κοιτώντας την φωτογραφία ενός άντρα και μίας γυναίκας, να κοιμούνται αγκαλιά στο κρεβάτι, όλοι θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα κανονικό ζευγάρι. Η μόνη διαφορά είναι ότι, μία ώρα μετά, η Jackie Samuel θα σηκωθεί, και θα πάει να κοιμηθεί στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Η 29χρονη Αμερικανίδα είναι επαγγελματίας cuddler. Αγκαλιάζει, δηλαδή, κόσμο, και κοιμάται μαζί τους. Το επάγγελμα η Jackie ξεκίνησε όταν ήταν φοιτήτρια ακόμα, ώστε να πληρώσει τα δίδακτρά της, και να ζήσει τον μικρό της γιο. Μπορεί να βγάλει έως και 260 δολάρια την ημέρα ενώ, εβδομαδιαία, αγκαλιάζει κατά μέσο όρο 30 άντρες- μεταξύ των οποίων και συνταξιούχοι και βετεράνοι του πολέμου.

«Πιστεύω ότι γεννήθηκα γνωρίζοντας πώς να φέρομαι στοργικά. Οι αγκαλιές κάνουν καλό στην υγεία. Πιστεύω ότι οι πελάτες έρχονται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Κάποιοι από αυτούς είναι χήροι, και απλώς χρειάζονται μία αγκαλιά, να νιώσουν το ανθρώπινο άγγιγμα», λέει η νεαρή επιχειρηματίας, της οποίας η δουλειά δεν περιλαμβάνει κανενός είδους σεξουαλική επαφή.

«Κάποιοι από τους πελάτες μου είναι σε προβληματικές σχέσεις, κάποιοι είναι σε μεταβατική φάση, και κάποιοι είναι απλώς περίεργοι και έρχονται για να ανακαλύψουν πώς είναι η αίσθηση». Το αγκάλιασμα της, το οποίο χρεώνεται με την ώρα, μπορεί να λάβει χώρα οπουδήποτε κοντά στο Rochester της Νέας Υόρκης, όπου είναι και η έδρα της, αν και οι περισσότεροι πελάτες της προτιμούν την άνεση του κρεβατιού. Κατά την διάρκεια του αγκαλιάσματος απαγορεύεται να αγγίξουν μέρη του σώματος της, τα οποία καλύπτονται από εσώρουχα- πάνω από τα οποία φοράει, φυσικά, τις πιτζάμες της.

Διαβάστε ακόμα:

Έρευνα: Οι (αγχωμένοι) άντρες προτιμούν τις καμπύλες
Tα PLAYMOBIL στηρίζουν το νέο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»
Oι πιο απίστευτες... κοτσάνες από γραπτά μαθητών!