Βοηθήστε όλοι να ενισχυθεί η πράξη αγάπης της P&G, απλά με ένα κλικ!

Βοηθήστε όλοι να ενισχυθεί η πράξη αγάπης της P&G, απλά με ένα κλικ!

280.000 δώρα P&G ...σε 35.000 οικογένειες που έχουν ανάγκη

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η P&G προσφέρει στιγμές χαράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Φέτος, ο στόχος μεγαλώνει, αφού η P&G θέλει να προσφέρει 280.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες.


Ο μηχανισμός της ενέργειας δεν αλλάζει. Μπορείτε να προτείνετε τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε στέλνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα www.pgmazi.gr, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-904 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, ξεκινώντας από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, δίνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη. Η P&G θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στον προορισμό του κάνοντας την αγάπη πράξη, για ακόμη μία χρονιά.


Πέρυσι 240,000 προϊόντα P&G έφτασαν σε όλη την Ελλάδα σε 30.000 οικογένειες – ως δώρο αγάπης από όλους μας. Φέτος και η Εταιρία Barilla γίνεται μέρος της προσπάθειας εμπλουτίζοντας το κουτί αγάπης με κουπόνια για τις οικογένειες.


Στο link αυτό μπορείτε να δείτε και να μοιραστείτε πρώτοι το βίντεο με το οποίο η P&G επιθυμεί να εμπνεύσει όλους εσάς ώστε να προσφέρετε, τα φετινά Χριστούγεννα, αυτό το δώρο αγάπης.