Ή μπάσκετ ή σεξ

Ή μπάσκετ ή σεξ

Ο μπασκετμπολίστας του Πανεπιστημίου Brigham Young University δεν επιτρέπεται να υπακούει στην ανθρώπινη φύση του, αλλά σε κώδικα τιμής.

Στη Γιούτα βρίσκεται το Πανεπιστήμιο που πρόσφατα απέβαλλε έναν πολύ καλό παίκτη της ομάδας μπάσκετ, επειδή αυτός είχε προγαμιαίες σχέσεις με την κοπέλα του. Ο «κώδικας τιμής» του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου είναι ιδιαίερα αυστηρός όσον αφορά, όχι μόνο το σεξ, αλλά και την κατανάλωση καφέ, τσαγιού, ναρκωτικών, τσιγάρων, τις βλασφημίες και πολλά άλλα. Ο λόγος είναι ότι διοικείται από την Εκκλησία των Μορμόνων, οι οποίοι δε σηκώνουν υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα.

Η ομάδα του αποβληθέντος Brandon Davies ήταν Τρίτη στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, όμως λόγω του ότι ο ίδιος δεν ήταν εγκρατής και ενάρετος, ενδέχεται να πέσει. Από την πλευρά της διοίκησης, η συγκεκριμένη απόφαση υποστηρίχθηκε, καθώς ο κώδικας τιμής του Πανεπιστημίου αποτελεί λόγο εγγραφής για πολλούς νέους που τον ενστερνίζονται. Ο «παθών» από την πλευρά του, ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του.