Δείτε τη γυναίκα με την μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο!

Γωγώ Φούντα
Δείτε τη γυναίκα με την μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο!

Και είναι πολύ περήφανη γι' αυτή!

Όλες εσείς που ξημεροβραδιάζεστε στα γυμναστήρια και λιμοκτονείτε με διάφορες δίαιτες προκειμένου να είστε αδύνατες για να χωράτε στα εφαρμοστά σας ρουχαλάκια, σας πληροφορούμε ότι κάπου στον κόσμο υπάρχουν γυναίκες οι οποίες όσο... πλαταίνουν τόσο πιο ευτυχισμένες γίνονται!

Τρανό παράδειγμα η Mikel Ruffinelli η οποία είναι, και με αποδείξεις μάλιστα, η γυναίκα με την μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο! Συγκεκριμένα, η τροφαντή αλλά γλυκύτατη κυρία ζυγίζει 190 κιλά ενώ η περιφέρειά της αγγίζει το... 1 μέτρο και 64 εκατοστά!

Το μυστικό της για να διατηρεί όλα αυτά τα κιλά και τους ομολογουμένως εντυπωσιακούς της γοφούς είναι η καθημερινή λήψη 3.000 θερμίδων! Η ίδια εξομολογήθηκε ότι άρχισε να παίρνει βάρος μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη στα 22 της, και αφού γέννησε και το τέταρτο παιδί της, δεν μπόρεσε να επανέλθει ποτέ στα αρχικά της κιλά.

Παρά το γεγονός ότι έχει δοκιμάσει άπειρες δίαιτες, καμία δεν απέδωσε με αποτέλεσμα να τα παρατήσει και να συμβιβαστεί με τους... ασυνήθιστα μεγάλους της γοφούς! Πλέον δηλώνει ευτυχισμένη και εντελώς απαλλαγμένη από οποιοδήποτε κόμπλεξ.

Αν αυτή αισθάνεται καλά, εμάς μας περισσεύει...

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία ενός μαύρου μοντέλου που γεννήθηκε «λευκή»

Φωτογραφίζοντας τη φτώχεια: Συγκλονιστικά πορτρέτα ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας

50 Αποχρώσεις του γκρι: Ο πανικός με το βιβλίο που αποθέωσε το S&M sex συνεχίζεται!