Απίστευτο: Προσπάθησε να σκοτώσει το σύζυγό της με δηλητήριο στα... γεννητικά της όργανα!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Προσπάθησε να σκοτώσει το σύζυγό της με δηλητήριο στα... γεννητικά της όργανα!

Ένας ιδιαίτερος τρόπος εξόντωσης συζύγου!

Μετά την κυρία που φόνευσε με το πλούσιο στήθος της το σύντροφό της, πραγματικά μία είδηση η οποία καράφλιασε πολύ κόσμο, δεν σταματάμε να μαθαίνουμε για γυναίκες οι οποίες βρίσκουν άκρως πρωτότυπους τρόπους για να εξοντώσουν τους συζύγους τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα λοιπόν, είναι μιας 43χρονης Βραζιλιάνας, η οποία ούσα απηυδισμένη με το σύζυγό της αποφάσισε να τον δηλητηριάσει! Αν σας ήρθε στο μυαλό κάποιος πατροπαράδοτος τρόπος τύπου ποντικοφάρμακο στο φαγητό, σας πληροφορούμε ότι η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία!

Η δαιμόνια νοικοκυρά λοιπόν, έβαλε δηλητήριο στα... γεννητικά της όργανα και άρχισε να κάνει κολπάκια στον ανυποψίαστο σύντροφο προκειμένου να κάνουν sex! Όταν λοιπόν εκείνος πλησίασε προς τα κάτω για να της κάνει στοματικό, παρατήρησε μία περίεργη μυρωδιά με αποτέλεσμα να το αφήσει για... άλλη φορά! Επειδή ωστόσο, ο εν λόγω κύριος μάλλον είχε λερωμένη τη φωλιά του και περίμενε το μοιραίο, πήρε την καλή του σηκωτή και την πήγε στο νοσοκομείο με τη δικαιολογία ότι ανησύχησε για την υγεία της!

Εκεί λοιπόν ξεσκεπάστηκε το... οργανωμένο έγκλημα, με το σύζυγο να ξεφυσά ανακουφισμένος και την παρολίγον φόνισσα να τραβά τα μαλλιά της από την ατυχία!

Διαβάστε επίσης:

Too good to be true: 9 χαρακτήρες αντρών που δεν... υπάρχουν!

10 σεξουαλικά έθιμα και συνήθειες που σοκάρουν!

Trans ζευγάρι: Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην κλινική αλλαγής φύλου!