6χρονη πιτσιρίκα έκλεψε το αμάξι της μαμάς για να επισκεφτεί τον μπαμπά της σε διπλανή πόλη!

Γωγώ Φούντα
6χρονη πιτσιρίκα έκλεψε το αμάξι της μαμάς για να επισκεφτεί τον μπαμπά της σε διπλανή πόλη!

Είναι αυτό που λέμε: Από μικρό κι από τρελό...

Μπορεί πολλοί, λανθασμένα φυσικά, να πιστεύουν ότι τα μικρά παιδιά είναι αθώα και όσο να πεις οι δυνατότητές τους περιορισμένες, αλλά μάλλον με την παρακάτω είδηση θα πειστούν ότι τα νήπια στροφάρουν πολύ περισσότερο από τους ενήλικες!

Μία 6χρονη μικρούλα λοιπόν, από το Pittsdurgh, αποφάσισε να επισκεφτεί τον μπαμπά της ο οποίος και μένει σε γειτονική περιοχή. Το παράδοξο της υπόθεσης δε, είναι το μεταφορικό μέσο που επέλεξε για να φτάσει στον προορισμό της, καθώς δεν πήρε το ποδηλατάκι ή έστω το πατίνι της, αλλά την... BMW της μαμάς της! Μαζί με την αδερφούλα της λοιπόν, κρυφά από την ανυποψίαστη μάνα φυσικά, πήραν τα κλειδιά και επιβιβάστηκαν στο τεράστιο αμάξι. Αν αναρωτιέστε πως η μικρή γνώριζε τον τρόπο για να βάλει μπροστά την μηχανή, ειδικοί εξηγούν ότι τα παιδιά ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών, παρακολουθώντας εννοείται τις κινήσεις των γονέων, είναι σε θέση να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Η μικροσκοπική easy rider λοιπόν, όχι μόνο έβαλε μπροστά το αμάξι, αλλά το οδήγησε και για περίπου 700 μέτρα πριν το σταματήσει κακήν κακώς μπροστά από ανυποψίαστη γειτόνισσα που φτιάριζε χιόνι έξω από το σπίτι της. «Νόμιζα ότι το αμάξι θα με χτυπούσε αλλά ευτυχώς σταμάτησε λίγο πριν! Μετά παρατήρησα ότι η οδηγός ήταν ένα κοριτσάκι όχι πάνω από 8 ετών», είπε στους αστυνομικούς εμφανώς σοκαρισμένη.

Είδατε τι κάνει η αγάπη της κόρης για τον μπαμπά; Πάντως καλού κακού μακριά τα κλειδιά από τα πιτσιρίκια...

Διαβάστε επίσης;

Η Ισλανδία κάνει δώρο ένα νησί (!) στη Bjork

Aπίστευτο: Ήθελε να κάνει ευθανασία στο σκύλο του επειδή πίστευε πως είναι... gay!

Δείτε την πρώτη γέφυρα κάτω από το επίπεδο του νερού