Τι είναι τελικά ευτυχία; Ένας τυφλός νέος παραδίδει μαθήματα ζωής μέσα από ένα μοναδικό video

Τι είναι τελικά ευτυχία; Ένας τυφλός νέος παραδίδει μαθήματα ζωής μέσα από ένα μοναδικό video

Ένα video που θα σας βάλει σε σκέψεις

Πόσες και πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι τελικά ευτυχία. Οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια περνάνε και εμείς πάντα αναλογιζόμαστε το ίδιο. Είμαστε τελικά ευτυχισμένοι; Και στο κάτω κάτω ποιος ορίζει την ευτυχία;


Ευτυχία δε σημαίνει λεφτά, δόξα, επιτυχίες. Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι διάσημοι είναι κενοί και δυστυχείς; Ευτυχία σημαίνει απλότητα, σημαίνει απλές, καθημερινές, μικρές στιγμές ευτυχίας. Ευτυχία σημαίνει να έχεις ένα άνθρωπο να σε αγαπάει, να σε νοιάζεται, να σου μιλάει όμορφα, να θέλει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί σου, να ξυπνάς δίπλα του, να σου αρκεί απλά να είσαστε μαζί και ας μην κάνετε απολύτως τίποτα.


Ευτυχία είναι να απολαμβάνεις μια ζεστή κούπα καφέ ενώ έξω έχει κρύο, να πηγαίνεις μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα, να αναπνέεις τον καθαρό αέρα, να παίζεις σαν παιδί, να μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, να δίνεις, να νιώθεις, να ζεις ελεύθερος, να μη φοβάσαι, να ρισκάρεις.


Ευτυχία είναι όλες οι μικρές στιγμές χαράς μαζί. Η ζωή εξάλλου δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές στιγμές. Μη ζητάτε τα πολλά, μην κοιτάτε τα αρνητικά. Δεν οδηγεί πουθενά. Ζήστε, στηριχτείτε στα θετικά της ζωής σας και δεχτείτε τον εαυτό σας. Όλα αυτά τα μαθήματα ζωής, θα τα πάρετε από ένα μόνο video, από τη ματιά... ενός τυφλού ανθρώπου.

Δείτε το «Small pleasures», και αφεθείτε στη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Πιλάβιου. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε κοσμοθεωρία;

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο! Bρέθηκαν σκελετοί 6.000 χρόνων, αγκαλιασμένοι να φιλιούνται

Απίστευτο: Η 17χρονη Nicole Delien κοιμόταν για 64 μέρες!

Νοικιάστε κι εσείς έναν σύζυγο, με 5 δολάρια την ώρα