Συγκλονιστικό: Κόρη αρχηγού της Mossad, αντιστέκεται στα εγκλήματα πολέμου και φυλακίζεται! (βίντεο)

Συγκλονιστικό: Κόρη αρχηγού της Mossad, αντιστέκεται στα εγκλήματα πολέμου και φυλακίζεται! (βίντεο)

Αρνείται να καταταγεί στον Ισραηλινό στρατό και υπερασπίζεται το σκοπό της με κάθε κόστος

«Αρνούμαι να συμμετάσχω στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει η χώρα μου. Η βία δε θα φέρει κανενός είδους λύση. Δε θα συμμετάσχω στη βία, κι ας γίνει ό,τι είναι να γίνει». Αυτή η φράση της κοστίζει την ελευθερία της και την κάνει να ζει σαν κυνηγημένη.

Το όνομά της είναι Omer Goldman,ειναι 19 χρόνων και ο αύξων αριθμός της στον στρατό είναι 5398532. Είναι μια Shministim, ή Αντιρρησίας συνείδησης στο Ισραήλ.... Αρνήθηκε να καταταγεί στον ισραηλινό στρατό, και γι αυτό είναι συχνά κλειδωμένη σε μια στρατιωτική φυλακή. Ο πατέρας δεν είναι ένας οποιοσδήποτε γονιός. Διετέλεσε αναπληρωτής επικεφαλής της Μοσάντ, και εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον τομέα της ασφάλειας στο Ισραήλ.

Μεγάλωσε από παιδί επιθυμώντας να γίνει στρατιώτης σαν τους γονείς της, τους φίλους, τα αδέλφια, τoν πρώην της. Όλοι έτσι μεγαλώνουν. Έφτασε 16 με 17 για να καταλάβει μέσα σε 2 μέρες ότι όλα όσα τους διδάσκουν από μικρά παιδιά είναι μια απάτη που συνεχίζει να καλύπτει εγκλήματα πολέμου κατά των συνανθρώπων τους. Όταν με μία ειρηνευτική ομάδα επιχείρησε να βοηθήσει συνανθρώπους της, ο στρατός άρχισε να τους πυροβολεί. Στο ψαχνό, ασταμάτητα. Έπαθε σοκ συνειδητοποιώντας πως είναι απλά άβουλα όντα που υπακούουν σε διαταγές ακόμη κι όταν αυτές έχουν στόχο τον πόνο αθώων ανθρώπων. Άμεσα ανακοίνωσε στη μητέρα της πως δεν θα καταταγεί. Η μητέρα της τη στηρίζει. Στον πατέρα της δυσκολεύτηκε να το πει, αλλά το έκανε. Εκείνος ακόμη δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Αντιμετώπισε τον κοινωνικό της κύκλο και δέχτηκε προσωπική επίθεση για την απόφασή της. Ο αγώνας της ξεκίνησε άμεσα κατά του Ισραηλινού στρατού και των εγκλημάτων του ενάντια στην Παλαιστίνη και όχι μόνο. Εμφανίστηκε στην δίκη της αρνούμενη να καταταγεί με βίντεο και μαρτυρίες 100 ατόμων.

Ο δικαστής ο οποίος έκρινε την υπόθεσή της, προσπάθησε να την πείσει να εγκαταλείψει την επιλογή της "asternersi " (αντιρρησίας συνείδησης αντί της στρατιωτικής θητείας ) λέγοντας της, «ίσως στα σημεία ελέγχου, μπορείτε να δώσετε καραμέλες στα παιδιά της Παλαιστίνης» (χωρίς ειρωνεία). Η Ομέρ απάντησε , «Τι προσφέρει μια καραμέλα αν αυτά τα παιδιά υπάρχουν παράνομα»; Αυτή η απάντηση της κοστισε 21 ημέρες στη φυλακή.... τη μεγαλύτερη ποινή που δόθηκε ποτέ σε αντιρρησία. Δεν ήταν η μόνη της φορά στη φυλακή. Έκτοτε μπανοβγαίνει συνεχώς- έχει αποφασίσει όμως να συνεχίσει τον αγώνα της για την αλήθεια και την ειρήνη μέχρι τέλους.

*Με βάση τα επίσημα στοιχεία του στρατού, το 25 % των ανδρών και το 43 % των γυναικών αρνούνται να καταταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις. Η άρνηση στράτευσης δεν είναι καινούριο φαινόμενο στο Ισραήλ. Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε το 1954, όταν ο δικηγόρος Αμνόν Ζιχρόνι δήλωσε «αρνητής συνείδησης ως φιλειρηνιστής». Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης!

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτα φυσικά φαινόμενα που όμως είναι αληθινά!

Σοκ: Δείτε τι έπαθε αυτό το κορίτσι καπνίζοντας συνθετική μαριχουάνα!


Daughter of Mossad Chief- I Refuse to Enlist in... από CDemo83