Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2012: Η WIND Running Team βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από τον ΣΕΓΑΣ για την απόδοση και προσφορά της!

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2012: Η WIND Running Team βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από τον ΣΕΓΑΣ για την απόδοση και προσφορά της!

Η WIND Running Team ξεχώρισε για μία ακόμη φορά

Για μία ακόμη φορά η WIND Running Team ξεχώρισε στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2012. Οι επιδόσεις τους εξαιρετικές, αφού τερμάτισαν πρώτοι στους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ, και δεύτεροι στον Μαραθώνιο Δρόμο! Πέραν από τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, η WIND Running Team φημίζεται για το πνεύμα και την ομαδικότητά της.
Σε τελετή όπου έγινε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, Ο ΣΕΓΑΣ απένειμε για δεύτερη φορά, στα μέλη της WIND Running Team το βραβείο της 1ης Νικήτριας Ομάδας στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. & 10χλμ. και της 2ης Νικήτριας Ομάδας στον Μαραθώνιο Δρόμο.

Εκπρόσωποι της πολιτείας και παράγοντες του αθλητισμού παρευρέθησαν στο σημαντικό αυτό event. Όλοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια της WIND Running Team, η οποία είναι η πολυπληθέστερη ομάδα που έχει ποτέ συμμετάσχει στον Κλασικό Μαραθώνιο. Τι κατάφεραν; Συγκέντρωσαν το ποσό των 50.000 ευρώ για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων). Η επιταγή παραδόθηκε από τους ίδιους στα παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

Αξίζουν, λοιπόν, θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στο να χαμογελάσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Συγχαρητήρια στην WIND Running Team για τη μεγάλη τους αυτή προσφορά. Ας ευχηθούμε του χρόνου να λάβουν μέρος ακόμη περισσότεροι δρομείς.