Πώς φαντάζεται μια νεαρή το μέλλον της: Ένα video που θα σας προβληματίσει και θα σας συγκινήσει

Πώς φαντάζεται μια νεαρή το μέλλον της: Ένα video που θα σας προβληματίσει και θα σας συγκινήσει

Πως βλέπει τα πράγματα ένας νέος;

Ξεκινώντας το video και ακούγοντας τις ιδέες που υποστηρίζει η αφηγήτρια, μένεις με το στόμα ανοιχτό. Η αλήθεια είναι ότι δε λέει κάτι ψευδές, από την άλλη όμως δε μπορείς να διανοηθείς ότι όντως έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα. Δε μπορείς να δεχτείς ότι οι νέοι πια δεν έχουν αξίες και ιδανικά και ότι δεν πιστεύουν σε βασικούς θεσμούς όπως είναι αυτός της οικογένειας. Από την άλλη όμως όσο την ακούς να αφηγείται, συνειδητοποιείς πόσο εγωιστές και υλιστές έχουμε καταντήσει οι άνθρωποι και πόσο πιο ρηχές έχουν γίνει πια οι σχέσεις μας.


Μέχρι που στα μισά του video έρχεται η απόλυτη ανατροπή. Όσα αφηγήθηκε το κορίτσι, τα αντιστρέφει αυτομάτως. Ο λόγος της στο Video διαβάζεται ανάποδα και πια το μήνυμά του γίνεται αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Η νέα γενιά δε θα είναι τα θύματα του παρελθόντος. Είναι στο χέρι των νέων ανθρώπων να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν ένα κόσμο καλύτερο.

Η αφηγήτρια, λοιπόν, καταλήγει στα εξής:


- Υπάρχει ελπίδα
- Η γενιά της δεν είναι και δεν πρέπει να είναι απαθής
- Οι συνομίληκοί της και η ίδια νοιάζονται για το περιβάλλον
- Θα ζήσουν σε ένα κόσμο που οι ίδιοι θα δημιουργήσουν
- Δε θα επιβεβαιώσουν τους επιστήμονες που θέλουν τα περισσότερα ζευγάρια να χωρίζουν. Οι οικογένειές τους θα προσπαθήσουν να μείνουν δεμένες
- Η οικογένεια για αυτούς είναι πολύ πιο σημαντική από τη δουλειά
- Σε 30 χρόνια θα μπορούν περήφανα να δηλώνουν στα παιδιά τους ότι τα λεφτά δε σε κάνουν ευτυχισμένο. Η ευτυχία έρχεται από μέσα μας.


Πόσο πιο όμορφα νιώθεις, βλέποντας το video να καταλήγει με ελπιδοφόρες αντιλήψεις. Και μπορεί το video να είναι αρκετά παλιό, παραμένει όμως διαχρονικό.. Μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε;

Δείτε το video στη gallery από κάτω

Διαβάστε ακόμα:

Έρευνα σοκ: το ανθρώπινο είδος έχει επισήμως αποβλακωθεί

Δείτε τις πιο τρομακτικές φωτογραφίες ανθρώπων δίπλα σε άγρια θηρία!