Απίστευτο: 8χρονος παντρεύτηκε 61χρονη έπειτα από εντολή των προγόνων του!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: 8χρονος παντρεύτηκε 61χρονη έπειτα από εντολή των προγόνων του!

Σίγουρα ο πιο ιδιαίτερος γάμος που έγινε ποτέ!

Έχουμε ακούσει για έρωτες και γάμους ανάμεσα σε ανθρώπους με τεράστια διαφορά ηλικίας, διότι ως γνωστόν ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αλλά η είδηση που κάνει το γύρo του κόσμου από χθες και έρχεται από τη Νότια Αφρική, έχει πραγματικά σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

O 8χρονος και γλυκύτατος Sanele Masilela λοιπόν, αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του. Αν ο νους σας πάει σε κάποιo παιδικό αστείο με συνομήλικη συμμαθήτριά του, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο μικρούλης αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης(;) με μία κυρία, ονόματι Helen Shabangu ετών... 61!!!

O Sanele λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ο ίδιος ισχυρίστηκε, πήρε εντολή από έναν νεκρό πρόγονό του, και συγκεκριμένα τον παππού του από τον οποίο έχει πάρει και το όνομά του, να παντρευτεί, κάτι το οποίο ο 8χρονος θεώρησε καθήκον του και έσπευσε να το μοιραστεί με τους γονείς του. Ο γάμος, οργανώθηκε μέσα σε μόλις δύο μήνες, ενώ η επιλογή της Helen η οποία είναι ήδη παντρεμένη και έχει μάλιστα 5 παιδιά, ήταν καθαρά του Sanele μιας και την... αγαπάει!

Παρά το γεγονός ότι η κοινωνία είναι σοκαρισμένη, οι γονείς του μικρού συμφώνησαν αμέσως, διότι εκτός του ότι ήταν εντολή των προγόνων, αν αυτή δεν γινόταν πραγματικότητα, κάτι πολύ άσχημο θα συνέβαινε στην οικογένεια και τα μέλη της. Το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι ο γάμος είναι λευκός και πως το... ιδιαίτερο αυτό ζεύγος θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή του όπως πριν, με τον γαμπρό να επιστρέφει στο σχολείο του και την νύφη στο σύζυγο και τα παιδιά της!

«Ήθελα πολύ να παντρευτώ γιατί μου το υπέδειξαν οι πρόγονοί μου, αλλά προτεραιότητα για μένα έχει το σχολείο. Όταν μεγαλώσω, θέλω να βρω μία κοπέλα της ηλικίας μου και να κάνουμε οικογένεια», δήλωσε ο 8χρονος γαμπρός!

Aξίζει να σημειωθεί, ότι η Helen για την εν λόγω... θυσία της, με 500 λίρες! Δεν είναι κι άσχημα...

Διαβάστε επίσης:

Ένας Έλληνας 105 ετών είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook!

Απίστευτο: Μέλλουσα μητέρα είδε στο υπερηχογράφημα ένα... φάντασμα!

Δείτε το απίστευτο διαφημιστικό τρικ γνωστής εταιρείας που αιφνιδίασε τον κόσμο