Απίστευτο: Δείτε τον άντρα που ξοδεύει 20.000 δολάρια το χρόνο σε... Barbie

Απίστευτο: Δείτε τον άντρα που ξοδεύει 20.000 δολάρια το χρόνο σε... Barbie

Η συλλογή του αποτελείται από 2.000 Barbie και 1.000 Ken

Mπορεί να είναι άντρας και μάλιστα 41 ετών, αλλά σίγουρα απέχει πολύ από τον κλασικό τύπο άντρα που όλοι ξέρουμε. Γιατί; Μα γιατί είναι κολλημένος με τις Barbie! Ο Stanley Colorite, ο οποίος μένει στο Hudson της Φλόριντα, είναι μανιώδης συλλέκτης Barbie και... Ken. Eδώ και 16 χρόνια, δεν κάνει άλλη δουλειά από το να αγοράζει την αγαπημένη κούκλα των μικρών κοριτσιών. Η συλλογή του αποτελείται από 2.000 Barbie και 1.000 συντρόφους της, Ken!


Ο συλλέκτης έχει γεμίσει το σπίτι του που μοιάζει με κουκλόσπιτο, με Barbie όλων των ειδών. Από νοσοκόμα μέχρι γοργόνα, τις έχει όλες. Ένας παράδεισος για τα μικρά κοριτσάκια. Εκτός βέβαια από κούκλες, έχει αγοράσει αμέτρητα ρούχα, αξεσουάρ, σπίτια, αυτοκίνητα και κατοικίες για τις... αγαπημένες του κούκλες. Τα συνολάκια που έχει αγοράσει στις κούκλες του ξεπερνούν τα 3.000, εκ των οποίων ένα είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο οίκο Oscar de la Renta.


O ίδιος ο Stanley δηλώνει: «Ξεκίνησα το 1997, αγοράζοντας μία κούκλα και έφτασα ως εδώ! Η Barbie δεν είναι μόνο για μικρά κοριτσάκια, αλλά και για συλλέκτες. Δε μπορώ να σταματήσω να συλλέγω. Είναι μια συνήθεια-ναρκωτικό. Δε μπορώ να τη σταματήσω». Ο περίεργος συλλέκτης, σχεδιάζει και τη δική του Barbie, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη του κούκλα; Ο συλλέκτης τόνισε ότι η αγαπημένη του κούκλα είναι του 1992 και κοστίζει 975 (!) δολάρια.


Τι να πει κανείς. Περίεργα τα γούστα του κυρίου Stanley!

Διαβάστε ακόμα:

Ένας Έλληνας 105 ετών είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook!

Δείτε το απίστευτο διαφημιστικό τρικ γνωστής εταιρείας που αιφνιδίασε τον κόσμο