Απίστευτο: 18χρονη υποδυόταν το αγόρι για να ρίξει στο κρεβάτι 16χρονη παρθένα!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: 18χρονη υποδυόταν το αγόρι για να ρίξει στο κρεβάτι 16χρονη παρθένα!

Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό!

Μπορεί στον έρωτα όλα να επιτρέπονται, αλλά καμιά φορά, ο ανθρώπινος νους φτάνει σε απίστευτα επίπεδα... ανωμαλίας προκειμένου να ικανοποιήσει τους κρυφούς και άρρωστους πόθους του!

Έναν τέτοιο πόθο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει η 18χρονη Justine McNally η οποία αποφάσισε να παίξει, κυριολεκτικά τον ρόλο της ζωής της, προκειμένου να κερδίσει την καρδιά ενός άλλου ανθρώπου. Βέβαια στην περίπτωση αυτή, το αντικείμενο του πόθου της ήταν μία 16χρονη παρθένα και τα μέσα για να την κατακτήσει και κυρίως να την ρίξει στο κρεβάτι, όχι και τόσο θεμιττά!

Η Justine λοιπόν, αποφάσισε να υποδυθεί το αγόρι, και δη γκοθά, με απώτερο σκοπό να πλησιάσει την αθώα κορασίδα, να την κατακτήσει και τελικά να της πάρει ότι πολυτιμότερο έχει! Της συστήθηκε ως «Scott», και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα, μιλώντας για τα πάντα, και φυσικά για το sex μιας και το... θύμα ήθελε να μάθει τα πάντα από τον μέντορά της!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μοιραίο έγινε, όχι μία αλλά 6 φορές, με την 16χρονη να πιστεύει ότι είχε χάσει την παρθενιά της από ένα συνομήλικο αγόρι, κάτι που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, απλά δεν ίσχυε και ο «Scott» ήταν ο πρώτος της! Το άρρωστο σχέδιο της ολίγον ανώμαλης κοπέλας, αποκαλύφθηκε όταν βρέθηκε στην τσάντα της ένα σουτιέν και ένα sex toy, κάτι που φυσικά φρίκαρε την μητέρα της 16χρονης και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η ποινή της 18χρονης είναι τρία χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση, και μάλλον από δω και πέρα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να ξαναθέσει σε εφαρμογή ανάλογο, μεγαλεπίβολο σχέδιο!

Διαβάστε επίσης:

Σκότωσε πέντε άτομα επειδή δεν την έκαναν φίλη στο Facebook

Παράδειγμα ζωής: Η 24χρονη κοπέλα που έμεινε παράλυτη και προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ευτυχισμένο

Σοκ: 14χρονη προέβλεψε το θάνατό της στο facebook και λίγα λεπτά μετά σκοτώθηκε!