ΟΤΟ: Η νέα θρησκεία-εμμονή του Hollywood που περιλαμβάνει σεξουαλικά όργια!

Γωγώ Φούντα
ΟΤΟ: Η νέα θρησκεία-εμμονή του Hollywood που περιλαμβάνει σεξουαλικά όργια!

Απλή μόδα ή μία νέα εμμονή;

Tα καλά στερεωμένα θεμέλια της Σαϊεντολογία, την οποία γνωρίσαμε μέσω του Tom Cruise αλλά και αμέτρητων άλλων star, έχουν αρχίσει να κλονίζονται και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμφάνιση μίας νέας θρησκείας η οποία είναι γνωστή στο ευρύ κοινό με τα αρχικά OTO(Ordo Templi Orientis).

Η νέα μόδα λοιπόν, η οποία θέλει τους διάσημους και ισχυρούς να ασπάζονται διαφορετικά δόγματα από τα πιο... συνηθισμένα, συνεχίζεται και αυτή τη φορά με πολύ πιο σκοτεινό... προφίλ! Η βρετανίδα περσόνα Peaches Geldof, έγινε πρόσφατα η αιτία να αποκαλυφθεί το νέο αυτό δόγμα, καθώς επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για τα πιστεύω της μέσω του Twitter.

Ο Aleister Crowley, ο οποίος γεννήθηκε το 1875 στη Βρετανία, φέρεται να είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής του δόγματος αυτού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες συνήθιζε να αποκαλεί τον εαυτό του «the Great Beast 666» ενώ όταν πέθανε το 1947 ζήτησε να γραφτεί στο μνήμα του η φράση: Ο πιο διεστραμμένος άνθρωπος του κόσμου!

Όσον αφορά στο τελετουργικό της θρησκείας αυτής, περιλαμβάνει σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές τελετές με άντρες και γυναίκες ταυτόχρονα, κλήση θεών του κακού αλλά και τη χρήση ναρκωτικών! Για να ασπαστεί κάποιος τα πιστεύω αυτά, πρέπει να τα μελετήσει εις βάθος για πάρα πολλά χρόνια, ενώ σε αντίθεση με τη Σαιεντολογία όπου οι πιστοί της προσέφεραν και οικονομική ενίσχυση, στη συγκεκριμένη θρησκεία είναι όλα δωρεάν.

Η νεαρά Geldof, η οποία έχει και tattoo στο χέρι της τα αρχικά της θρησκείας της, δεν είναι η μόνη star η οποία φαίνεται να κινείται στους κόλπους αυτούς. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το δόγμα έχουν ασπαστεί ο Jimmy Page, μέλος των θρυλικών Led Zeppelin, αλλά και ο ισχυρός άντρας της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας Jay-Z.

Η ιστορία θα δείξει αν πρόκειται για κάτι τόσο έντονο και ισχυρό όπως η Σαιεντολογία, ή απλά για μία φούσκα με την οποία ασχολούνται οι διάσημοι και πλούσιοι προκειμένου να προκαλέσουν!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Κι όμως αυτά τα μέρη υπάρχουν!

Η νέα διαφήμιση για την Ελλάδα που έχει ενθουσιάσει ολο τον κόσμο! (video)

Δείτε τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια του κόσμου!