Choros: Το μαγικό βίντεο όπου μια γυναίκα μεταρέπεται σε ολόκληρο μπαλέτο

Choros: Το μαγικό βίντεο όπου μια γυναίκα μεταρέπεται σε ολόκληρο μπαλέτο

Πραγματικά υπέροχο. Δε χορταίνουμε να το βλέπουμε!

To παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο είναι σκηνοθετημένο από τους Michael Langan και Terah Maher ενώ η υπέροχη μουσική ανήκει στον Steve Reich. Το βίντεο αυτό δεν είναι ακριβώς καινούριο, του αξίζει όμως περισσότερη προσοχή.

Εμείς το είδαμε και κολλήσαμε. Το βάλαμε στο repeat και απολαύσαμε ένα μικρό θαύμα τέχνης, σε συνδυασμό με την φαντασία και τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Συνδυάζει πολλά: Μια άρτια χορεύτρια του σύγχρονου, ήχο που στοχεύει κατευθείαν στο συναίσθημα και αξιοθαύμαστη χρήση των visual effects. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ονειρικό τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη ή ακόμη και τη νιοστή ματιά.

Η κίνηση μίας και μόνο γυναίκας πολλαπλασιάζεται και διαδέχεται η μία την άλλη σε επόμενους χρόνους, δημιουργώντας την αίσθηση μίας φαντασμαγορικής 'χορωδίας' γυναικών- ενός μπαλέτου που καθηλώνει. Το "Choros" έκανε την πρεμιέρα του στο Clermont-Ferrand International Short Film Festival το 2012 και έκτοτε ταξιδεύει σε αμέτρητα φεστιβάλ ενώ προβλήθηκε στην Ευρώπη από το Canal+. Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης και θα καταλάβετε! Απλά απολαυστικό...

Περισσότερα: chorosfilm.com

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ: Ολόγυμνο μοντέλο κυκλοφορεί στην πόλη! Πώς αντέδρασε ο κόσμος;(βίντεο)

Bill Hicks: Η προσωπικότητα και οι θρυλικές ατάκες που έμειναν στην ιστορία!(βίντεο)

Choros from Michael Langan on Vimeo.