H συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην μοντέλου που η ζωή του καταστράφηκε από τις πλαστικές

Γωγώ Φούντα
H συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην μοντέλου που η ζωή του καταστράφηκε από τις πλαστικές

Ένας εθισμός που κατέστρεψε τη δική της ζωή αλλά και των παιδιών της

H Alicia Douvall ήταν ένα όμορφο 17χρονο κορίτσι το οποίο ονειρευόταν να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και δυστυχώς όπως έδειξε η ιστορία η φιλοδοξία της αυτή αποδείχθηκε καταστροφική. Ήταν τέτοια η εμμονή της με με την εμφάνιση και γενικότερα την τελειότητα με αποτέλεσμα κάτι που ξεκίνησε αθώα στα νεανικά της χρόνια, πλέον στα 34, να της έχει κυριολεκτικά καταστρέψει τη ζωή!

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη λοιπόν, το πρώην μοντέλο μιλάει για την παράλλογη εξάρτησή της από την πλαστική χειρουργική, η οποία την μετέτρεψε σε ένα «τέρας», επηρεάζοντας όπως είναι φυσικό, και τις ζωές των δύο της παιδιών. «Έκανα την πρώτη μου πλαστική επέμβαση στα 17 μου και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ! Κυριολεκτικά εθίστηκα! Ξόδεψα πάνω από 2 εκατομμύρια λίρες στις πλαστικές και δεν χάρηκα καθόλου τα νεανικά μου χρόνια καθώς βρισκόμουν συνεχώς σε μία κλινική. Αυτό που με σκοτώνει είναι το γεγονός ότι δεν μπόρεσα ποτέ να χαμογελάσω στην μικρή μου κόρη αλλά και το ότι σταμάτησα την μεγάλη μου κόρη από τις σπουδές της προκειμένου να προσέχει την μικρή ώστε εγώ να μπορέσω να... χειρουργηθώ ανενόχλητη»!

Και συνεχίζει: «Έκανα πλαστική ακόμα και στα δάχτυλα των ποδιών μου επειδή μου φαίνονταν πιο μακριά από το φυσιολογικό! Ωστόσο, παρατήρησα ότι δεν μπορούσα να ισορροπήσω καλά, κάτι για το οποίο ευθυνόταν η επέμβαση που είχα κάνει, όπως με ενημέρωσαν, μετά το χειρουργείο οι γιατροί! Η αριστερή πλευρά του προσώπου έχει υποστεί μερική παράλυση, ενώ έχω τα ίδια συμπτώματα με εκείνα ενός εγκεφαλικού, μόνο που εγώ τα προκάλεσα μόνη μου στον εαυτό μου! Προσπάθησα να σώσω κάπως την κατάσταση και το 2008 νοσηλεύτηκα σε κλινική αποτοξίνωσης από την πλαστική χειρουργική. Έκατσα μόλις 30 μέρες και τελικά δεν άντεξα»!

«Η ζωή μου πλέον έχει καταστραφεί. Δεν μπορώ να περάσω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου ενώ για ραντεβού και φλερτ ούτε λόγος. Πρόσφατα έκανα κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσω λίγο την κατάσταση και σταματώ εδώ! Κοιτάζοντας φωτογραφίες από την εφηβική μου ηλικία μετανιώνω για όλα όσα προκάλεσα στον εαυτό μου και κατηγορώ τους γιατρούς οι οποίοι δεν με προφύλαξαν», έκλεισε τη συγκλονιστική της συνέντευξη η Alicia.

Όπως δήλωσε και η ίδια, θέλησε να μιλήσει προκειμένου να προστατεύσει τα νεαρά κορίτσια από την μανία των πλαστικών και την ψευδαίσθηση της ομορφιάς και της τέλειας εμφάνισης.

Διαβάστε επίσης:

Φονικός τυφωνάς χτυπά την Οκλαχόμα. 51 (μέχρι τώρα) οι νεκροί και 256 οι τραυματίες

H κατάρα της ομορφιάς: Δείτε τη γυναίκα που δεν βρίσκει δουλειά λόγω της... ομορφιάς της!

Δείτε πιτσιρίκια να δοκιμάζουν γεύσεις για πρώτη φορά! (video)