Όταν δεν είσαι ρατσιστής ανταμείβεσαι: Δείτε την πιο φανταστική διαφήμιση μπύρας έβερ! (video)

Γωγώ Φούντα
Όταν δεν είσαι ρατσιστής ανταμείβεσαι: Δείτε την πιο φανταστική διαφήμιση μπύρας έβερ! (video)

Εσείς αλήθεια πώς θα αντιδρούσατε;

Στις μέρες μας, η διαφήμιση έχει λάβει εντελώς διαφορετικές διαστάσεις και έχει αναδειχθεί χωρίς υπερβολή σε υψηλή τέχνη! Πρωτοτυπία, χιούμορ και φυσικά ένα ευφάνταστο σενάριο είναι τα βασικά συστατικά προκειμένου ο τηλεθεατής να γοητευτεί και φυσικά, αυτό που είναι και το ζητούμενο, να προτιμήσει το διαφημιζόμενο προιόν!

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι και το νέο διασημιστικό σποτ της διάσημης μπύρας Carlsberg, το οποίο σίγουρα μένει στον τηλεθεατή και προκαλεί ένα πλατύ χαμόγελο! Σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα του Βελγίου λοιπόν, ανυποψίαστα ζευγάρια κόβουν εισιτήριο προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία που έχουν επιλέξει! Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη είναι μία αίθουσα γεμάτη σκληροπυρηνικούς μηχανόβιους με μόλις δύο κενές θέσεις για το εκάστοτε ζεύγος!

Οι αντιδράσεις φυσικά είναι ξεκαρδιστικές με αρκετά ζευγάρια να φεύγουν σοκαρισμένα και να ζητούν τα χρήματα τους πίσω! Ωστόσο, για τους ελάχιστους θαρραλέους που αποτολμούν να κάτσουν ανάμεσα στα... κακά αγόρια υπάρχει τελικά μία δροσερή επιβράβευση!

Δείτε το video και γελάστε με την ψυχή σας!

Διαβάστε επίσης:

Φονικός τυφωνάς χτυπά την Οκλαχόμα. 51 (μέχρι τώρα) οι νεκροί και 256 οι τραυματίες

H κατάρα της ομορφιάς: Δείτε τη γυναίκα που δεν βρίσκει δουλειά λόγω της... ομορφιάς της!

Δείτε πιτσιρίκια να δοκιμάζουν γεύσεις για πρώτη φορά! (video)