Γυμνό πορτρέτο της Angelina Jolie χωρίς στήθος βγαίνει σε δημοπρασία!

Γωγώ Φούντα
Γυμνό πορτρέτο της Angelina Jolie χωρίς στήθος βγαίνει σε δημοπρασία!

Η περιπέτεια της Jolie συνεχίζει να εμπνέει!

Mπορεί να έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες από την αποκάλυψη της Angelina Jolie σχετικά με την προληπτική μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη, με την είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου, και όπως ήταν φυσικό, πολλοί είναι αυτοί που εμπνεύστηκαν από την κίνηση της star.

Ανάμεσά τους και ο Σουηδός καλλιτέχνης Johan Andersson, ο οποίος δημιούργησε ένα εκπληκτικό πορτρέτο της διάσημης ηθοποιού, που την απεικονίζει γυμνή χωρίς στήθος. Το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών το ποσό που υπολογίζεται να αγγίξει είναι αυτό των 22.000 δολαρίων.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι η Angelina δημοσιοποίησε την περιπέτειά της για διαφημιστικούς και οικονομικούς λόγους, ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το ζήτημα αυτό τις δύο τελευταίες εβδόμαδες, μόνο θετικά αποτελέσματα έχει μέχρι στιγμής. Αν και εδώ που τα λέμε, μόνο η Angelina δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι κυνηγάει την δημοσιότητα...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε ένα απίστευτο βίντεο που θα σας ξυπνήσει!

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα: Δείτε το αγόρι που ήθελε να γίνει Barbie και τα κατάφερε!

H συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην μοντέλου που η ζωή του καταστράφηκε από τις πλαστικές