Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν μπορεί να παχύνει! (video)

Γωγώ Φούντα
Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν μπορεί να παχύνει! (video)

Λόγω μιας σπάνιας ασθένειας έχει χάσει σχεδόν όλο του το λίπος!

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών του πλανήτη; Μα φυσικά να τρώνε ό, τι και όσο θέλουν χωρίς να παίρνουν γραμμάριο! Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία αυτή, διαβάζοντας παρακάτω την ιστορία του Tom Staniford είμαστε σίγουροι ότι θα αναθεωρήσετε και πιθανότατα να συμβιβαστείτε με τα παραπανίσια σας κιλά!

Ο 23χρονος ποδηλάτης από τη Βρετανία λοιπόν, πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, από την οποία υποφέρουν μόλις άλλοι 8 άνθρωποι στον κόσμο, και η οποία δεν του επιτρέπει να παίρνει κιλά. Ως μωρό είχε φυσιολογικό βάρος αλλά όσο μεγαλώνε παρουσίασε μία σπάνια μορφή διαβήτη 2 ενώ άρχισε να χάνει και το παραμικρό λίπος γύρω από το πρόσωπο αλλά και τα άκρα του!

Για χρόνια ο νεαρός αθλητής, αποτέλεσε αντικείμενο επιστημονικής μελέτης καθώς οι ειδικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ενώ τα επίπεδα λίπους στο αίμα του ήταν ίδια με ενός παχύσαρκου ατόμου εκείνος εξακολουθούσε να είναι τρομακτικά λεπτός σε σημείο μάλιστα που να κινδυνεύει ακόμα και με ένα απλό πέσιμο να σπάσει όλα του τα κόκκαλα.

Πλέον, και έπειτα από μελέτες και έρευνες χρόνων, οι γιατροί είναι σε θέση να πουν ότι ο Tom πάσχει από το σύνδρομο MDP ενώ έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν θεραπεία προκειμένου ο αθλητής να μπορέσει να συμμετάσχει στους παραολυμπιακούς του 2016 επί ίσοις όροις!

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Αν έπρεπε να φύγεις από τον τόπο σου τι θα έπαιρνες μαζί σου;

Τουρκία: Θλιβερός απολογισμός - 7.822 τραυματίες και 4 νεκροί

«Χαστούκι» για την ΕΡΤ: Ζητάει πίσω τη δωρεά του προς το Μουσείο και Αρχείο της ΕΡΤ πριν βγει ... στο σφυρί!