Το απόλυτο fashion icon είναι μόλις 5 και κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Γωγώ Φούντα
Το απόλυτο fashion icon είναι μόλις 5 και κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Ένας πιτσιρίκος αρκετά διαφορετικός από τους υπόλοιπους...

Λατρεύετε να χαζεύετε φωτογραφίες της Suri, των τέκνων Beckham και Jolie-Pitt γιατί εκτός από χαριτωμένα είναι πάντα ντυμένα με την τελευταία λέξη της μόδας; Κι όμως, τα συμπαθή και διάσημα πιτσιρίκια, μόλις απέκτησαν σοβαρότατο ανταγωνισμό και δεν αναφερόμαστε σε κάποιο παιδάκι με πασίγνωστους γονείς, αλλά στον 5χρονο Alonso Mateo, ο οποίος χωρίς υπερβολή είναι το fashion icon του μέλλοντος!

Ο γλυκός πιτσιρίκος λοιπόν, δεν είναι ένα τυπικό αγοράκι μιας και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους 5χρονους του κόσμου τούτου, λατρεύει τα ρούχα και τα παπούτσια και μάλιστα αυτά διάσημων σχεδιαστών! Η μαμά του, Luisa Fernanda Espinosa η οποία είναι στυλίστρια, έχει μετατρέψει το γιο της σε αστέρι του Instagram μιας και κάθε πόζα που τραβάει την ποστάρει στο προφίλ της!

Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός, χωρίς καμία υπερβολή, ποζάρει με άνεση και επαγγελματισμό μοντέλου, ενώ οι λατρεύει τους Gucci, Dior, Stella McCartney, Marc Jacobs και Dolce & Gabbana. Η περήφανη μητέρα υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι ένα πολύ προσγειωμένο παιδάκι, που λατρεύει το shopping ενώ μάλλον δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι είναι ήδη fashion icon μιας και είναι πολύ μικρός ακόμα.

Είμαστε περίεργοι να δούμε την εξέλιξη του πιτσιρίκου γιατί υποψιαζόμαστε ότι εκτός από fashion icon θα γίνει και το... ψώνιο του μέλλοντος!

Διαβάστε επίσης:

Καλλιτέχνης μεταμορφώνει τη φύση χρησιμοποιώντας απλά αντικείμενα!

Ζωολογικός κήπος με ανθρώπους. Έτσι φερόμαστε σε όσους είναι διαφορετικοί;

Πίνακες από κατεψυγμένο αίμα που λάμπουν!