To μουσείο Warhol προκαλεί διαστρεβλώνοντας αγαπημένες εικόνες!

To μουσείο Warhol προκαλεί διαστρεβλώνοντας αγαπημένες εικόνες!

Μία διαφορετική οπτική προς το αμερικανικό καλοκαίρι που μας... διαταράσσει

Υπάρχουν ορισμένες στάνταρ εικόνες που μυρίζουν καλοκαίρι: flip flops, burgers και hot dogs, μπάρμπεκιου σε πισίνες και κάμπινγκ, μαγιό με φρουφρού, τόπλες μπρούμυτα στην ξαπλώστρα και ούτω καθεξής.

Μία διαφημιστική διαφορετική από τις άλλες, ονόματι MARC USA αποφάσισε να προχωρήσει σε μία εξίσου διαφορετική έκθεση σε συνεργασία με το Μουσείο Warhol του Pittsburgh, προμοτάροντας μία ανατρεπτική και ίσως αποκρουστική καμπάνια για το καλοκαίρι. Μία κάπως πιο αντιδραστική προσέγγιση στις συνήθως ζουμερές, απόλυτα θελκτικές και ωραιοποιημένες καλοκαιρινές εικόνες που ντύνουν τις περισσότερες καμπάνιες. Οι διαφημιστές και illustrators, δίνουν τη δική τους άβολη εκδοχή, προκαλλώντας αν μη τι άλλο.

Ο μουσικός και visual artist Genesis Breyer P-Orridge, ο φωτογράφος Caldwell Linker και ο γλύπτης/tattoo artist Nick Bubash – μας καλωσορίζουν και μας προειδοποιούν ταυτόχρονα για τους... κινδύνους του καλοκαιριού. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη της MARC USA, Josh Blasingame. Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε!

Διαβάστε ακόμη:



Μήπως δεν είστε όσο έξυπνοι νομίζατε;

Απλά τέλειο: Δείτε την κοπέλα που έμαθε να χορεύει μόνη της σε ένα μόλις χρόνο (video)