Ο Arin και η Katie είναι δύο πολύ ερωτευμένοι τρανσέξουαλ έφηβοι

Γωγώ Φούντα
Ο Arin και η Katie είναι δύο πολύ ερωτευμένοι τρανσέξουαλ έφηβοι

Όταν ο έρωτας νικά τα πάντα!

Κοιτάζοντας κανείς τον Arin και την Katie δεν μπορεί παρά να δει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από ένα όμορφο ζευγάρι εφήβων! Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος κρύβουν ένα... ένοχο μυστικό!

Για να είμαστε βέβαια και πιο ακριβείς, το μυστικό τους δεν είναι πια και τόσο μυστικό και μάλιστα δεν είναι καν ένοχο, καθώς τα δύο νέα παιδιά είναι ερωτευμένα και ευτυχισμένα. Η διαφορά τους βέβαια από τα υπόλοιπα ζευγάρια, είναι ότι ο Arin μέχρι πρότινος ήταν η... Emerald και η Katie o... Luke! Ναι καλά καταλάβατε: Πρόκειται για δύο τρανσέξουαλ εφήβους οι οποίοι γνωρίστηκαν σε ειδική ομάδα στήριξης νεαρών ατόμων που έχουν κάνει αλλαγή φύλου, και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά!

Τα δύο παιδιά, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη ζωή τους μιας και όπως δήλωσαν πάντοτε ένιωθαν ξένοι στα σώματά τους! Συγκεκριμένα ο Arin δήλωσε πως σαν γυναίκα μισούσε το στήθος του και τώρα νιώθει ευτυχισμένος που πλέον μπορεί να κυκολοφορεί χωρίς μπλούζα! Η Katie είναι ο άνθρωπος που στήριξε τον Arin στο μεγάλο διάστημα της αλλαγής του καθώς τον καταλάβαινε καλύτερα από τον καθένα μιας και η ίδια είχε κάνει ακριβώς την ίδια εγχείρηση αλλά από την... ανάποδη!

Οι οικογένειες των δύο παιδιών βρίσκονται στο πλευρό τους και δηλώνουν ευτυχισμένοι που ανακάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και έχουν ο ένας τον άλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Arin όσο και η Katie είχαν πέσει θύματα ενδοσχολικής βίας στο παρελθόν.

Η ιστορία αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι ο έρωτας πραγματικά τα προσπερνά όλα!

Διαβάστε επίσης:

Η δυσλεξία δεν είναι κατάρα αλλά χάρισμα. Μία συγκλονιστική καμπάνια με τις μορφές... διάσημων προσωπικοτήτων (φωτό)

Άντρες φωτογραφίζονται με τα ρούχα της κοπέλας τους!

Αηδιαστική θεραπεία αντιγήρανσης με σαλιγκάρια! (video)