Sara Al Amoudi: Δείτε τη γυναίκα που ξοδεύει 1.000.000 λίρες μόνο για το... άρωμά της!

Γωγώ Φούντα
Sara Al Amoudi: Δείτε τη γυναίκα που ξοδεύει 1.000.000 λίρες μόνο για το... άρωμά της!

Και δυστυχώς τώρα θα το φοράει μόνο στη... φυλακή!

Aν νομίζατε ότι οι γυναίκες-αράχνη υπάρχουν μόνο στα μυθιστορήματα και τις ερωτικές ιστορίες, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Υπάρχει μία γυναίκα, η οποία όχι μόνο κατάφερε να εξαπατήσει αρκετούς ανυποψίαστους άντρες, αλλά πλέον είναι τόσο πλούσια που δεν διστάζει να ξοδέψει περίπου 1 εκατομμύριο λίρες μόνο και μόνο για να αγοράσει... άρωμα!

Η Sara Al Amoudi λοιπόν, συστηνόταν σε πλούσιους κυρίους ως πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία και απλά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: Τους εξαπατούσε με μοναδικό σκοπό το κέρδος! Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη κυρία είναι πόρνη από την Αιθιοπία η οποία θέλησε να εκμεταλλευτεί το εντυπωσιακό, υποθέτουμε, παρουσιαστικό της, και να ζήσει την μεγάλη ζωή!

Και τα κατάφερε, μέχρι που έγινε τσακωτή από την... δαγκάνα του Νόμου με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα δικαστήρια του Λονδίνου! Εκεί φυσικά έδωσε το δικό της show καθώς εμφανίστηκε με μία πολυτελέστατη Rolls-Royce με το... όνομά της πάνω προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου!

«Πολύ φοβάμαι ότι είμαι εξαρτημένη στο να ξοδεύω χρήματα. Είμαι ικανή να χαλάσω σε μία μόνο βόλτα στα μαγαζιά περίπου 100.000 λίρες! Για παράδειγμα, μια φορά τον μήνα ξοδεύω μόνο για το άρωμά μου περίπου 1.000.000»!

Εμείς πολύ φοβόμαστε ότι η συγκεκριμένη κυρία την... έχει πολύ άσχημα!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μπενέτου: Η 18χρονη που έκανε υπερήφανους τους Έλληνες!

Ο Arin και η Katie είναι δύο πολύ ερωτευμένοι τρανσέξουαλ έφηβοι

Η δυσλεξία δεν είναι κατάρα αλλά χάρισμα. Μία συγκλονιστική καμπάνια με τις μορφές... διάσημων προσωπικοτήτων (φωτό)