ΙΕΚ ΑΚΜΗ -Συνεργασία κορυφής με Alain Ducasse!

Γωγώ Φούντα
ΙΕΚ ΑΚΜΗ -Συνεργασία κορυφής με Alain Ducasse!

Η συνεργασία δύο ηγετικών ονομάτων στο χώρο της γαστρονομίας είναι γεγονός!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ταράζει για μία ακόμα φορά τα νερά στις σπουδές γαστρονομίας υπογράφοντας προς όφελος των σπουδαστών του αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ALAIN DUCASSE EDUCATION, του κορυφαίου σεφ όλων των εποχών Alain Ducasse, που δημιούργησε «σχολή» στην παγκόσμια γαστρονομία.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από Γάλλους μετρ του είδους, την απαράμιλλη τεχνογνωσία και τις γαλλικές τεχνικές μαγειρικής που κατέκτησαν τον κόσμο. Κορυφαία συνεργασία διπλής επιτυχίας αφού με την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές θα είναι κάτοχοι και κρατικού διπλώματος και Certificate Alain Ducasse Education που θεωρείται παγκόσμιο διαβατήριο στο χώρο της γαστρονομίας για θέσεις εργασίας στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και επισιτιστικές μονάδες του κόσμου.

Ήδη οι σπουδαστές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 5ήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο σε θέματα τεχνικών στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ενώ σαν επιστέγασμα, ταξίδεψαν στο Παρίσι στις εγκαταστάσεις του κέντρου εκπαίδευσης, για να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του επαγγέλματoς.

Το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει για τους νέους σπουδαστές με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν παλαιοί και νέοι σπουδαστές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ καθώς και επαγγελματίες του κλάδου.