Έρευνα που θα συζητηθεί: Το προκλητικό ντύσιμο ξενερώνει του άντρες!

Γωγώ Φούντα
Έρευνα που θα συζητηθεί: Το προκλητικό ντύσιμο ξενερώνει του άντρες!

Όχι πια άλλη σάρκα... Το λένε και οι έρευνες!

Αν νομίζατε ότι οτι άντρες λατρεύουν το γυμνό και κατ' επέκταση και τις αντίστοιχες υπάρξεις, είστε βαθιά γελασμένες! Μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Cambridge, ήρθε για να ταράξει τα... ήρεμα νερά στις σχέσεις των δύο φύλων και να θέσει νέα μέτρα και σταθμά στις στιλιστικές μας επιλογές!

Τι κι αν η Rihanna, η Miley Cyrus και άλλες διάσημες και σέξι κυκλοφορούν μονίμως με τα απολύτως απαραίτητα, ή καμιά φορά και χωρίς αυτά, οι άντρες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία μένουν ασυγκίνητοι από την τεράστια αυτή επίδειξη σάρκας, η οποία τελικά τους ξενερώνει κιόλας!

Το 45% των ερωτηθέντων λοιπόν, βρετανών αντρών για να είμαστε και πιο ακριβείς, δήλωσαν ότι δεν συγκινούνται από τις γυναίκες με πολύ προκλητικό ντύσιμο και πως προτιμούν τα περισσότερα να μένουν στη φαντασία! Ανακήρυξαν δε αγαπημένο, το σικ και σχετικά συντηρητικό στιλ της Kate Middleton, καθώς αποπνέει γούστο και καλαισθησία! Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι μόλις το 22% δήλωσε ότι θα έπαιρνε στα σοβαρά μία κοπέλα με πολύ προκλητικό ντύσιμο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι τελικά, το ντύσιμο μετράει για τους άντρες και μάλιστα πολύ!

Οπότε κορίτσια, προτιμήστε τα σικ φορεματάκια και αφήστε στην άκρη τα καυτά σορτς γιατί έτσι προκοπή δεν κάνετε!

Διαβάστε επίσης:

Rosalind Franklin: Η Google τιμά τη γυναίκα-σύμβολο της επιστήμης

Sara Al Amoudi: Δείτε τη γυναίκα που ξοδεύει 1.000.000 λίρες μόνο για το... άρωμά της!

Δέσποινα Μπενέτου: Η 18χρονη που έκανε υπερήφανους τους Έλληνες!