Το άκρον άωτον της γυναικείας γκρίνιας: Ένα ξεκαρδιστικό video με το οποίο όλοι θα ταυτιστoύμε

Γωγώ Φούντα
Το άκρον άωτον της γυναικείας γκρίνιας: Ένα ξεκαρδιστικό video με το οποίο όλοι θα ταυτιστoύμε

Γιατί τελικά εμείς τα κορίτσια γκρινιάζουμε για τα πάντα!

Κορίτσια, όσο κι αν δεν θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει πιο γκρινιάρικο ον στον πλανήτη γη από τη γυναίκα! Σε σημείο μάλιστα, που ακόμα και οι συνήθως κάφροι και ολίγον πιο αδιάφοροι άντρες, να στέκονται μποστά στα ξεσπάσματά μας, αβοήθητοι και χαμένοι, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν και φυσικά να κατευνάσουν την... αναίτια οργή μας!

Γκρίνια για καθετί που γίνεται ή δεν γίνεται, για οτιδήποτε λέγεται ή και όχι, το γυναικείο αυτό χαρακτηριστικό είναι αιώνιο, αειθαλλές και το παρακάτω video θα λέγαμε πως αποτυπώνει γλαφυρά και άκρως δραματικά αυτό που περιγράφουμε με έναν ανυποψίαστο νεαρό άντρα που απλά βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή!

Το σκηνικό είναι γλυκούλι και ερωτικό: Ένα νεαρό ζευγάρι κάθεται στον καναπέ να δει ταινία, ή για την ακρίβεια ο άντρας της υπόθεσης, μιας και η θηλυκή ύπαρξη το μόνο που κάνει είναι να τρώγεται με τα ρούχα της και απλά να βρίσκει λόγους για να γκρινιάξει! Δεν της κρατά το χέρι, δεν την ζηλεύει και βρίσκει τη ξανθιά πρωταγωνίστρια της ταινίας σέξι! Και όλα αυτά στο σύνθετο και θολό της μυαλό οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Δεν την αγαπάει!

Δείτε το πέρα για πέρα αληθινό video, ταυτιστείτε και τελικά συνειδητοποιείστε, εσείς αγόρια, ότι χωρίς την γκρίνια μας δεν κάνετε βήμα!

Διαβάστε επίσης:

H μαμά γάτα και τα... παπάκια της! (βίντεο)

Οι γυναικείες ατάκες που έγραψαν ιστορία

Αλλάξτε τη μοίρα σας με μία μικροεπέμβαση!