Δείτε τις «διπρόσωπες» του Sebastian Bieniek!

Δείτε τις «διπρόσωπες» του Sebastian Bieniek!

Μία ανατρεπτική έκφραση μέσω της τέχνης- δεν έχει και άδικο!

O Sebastian Bieniek είναι ένας Πολωνός καλλιτέχνης με έφεση στη φωτογραφία και την κινηματογραφία. Ο Beniek γεννήθηκε το 1975 και στα 13 του, μετανάστευσε μαζί με την οικογένειά του στη Γερμανία.

Από την ηλικία των 20, ξεκίνησε να συμμετέχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, ενώ ξεκίνησε να καταπιάνεται με ακόμη περισσότερες μορφές τέχνης. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Braunschweig Collage of Art, μεσπουδές πάνω στη φωτογραφία συνεχίζοντας με master στις τέχνες στο Berlin University of the Arts.

Κάπως έτσι ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα stop motion βιντεάκια του από φωτογραφίες και κατόπιν δημιούργησε τα πρώτα του κανονικά βίντεο. Οι σπουδές του συνεχίστηκαν στην German Film and Television Academy το 2002, ενώ το 2011, ο Bieniek κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο REALFAKE. Με βάση αυτό το βιβλίο, αποφάσισε τώρα να μεταφέρει τον τίτλο στη φωτογραφία απαθανατίζοντας τη ζωή ενός κοριτσιού με δύο πρόσωπα. 'Ενα αληθινό και ένα 'ψεύτικο'. Μία ιδιαίτερη και συμβολική σειρά φωτογραφιών, που πολύ μας αρέσει. Δείτε τις, στην παραπάνω photo grallery.

Διαβάστε ακόμη:

Naked Haunted House: Το σπιτάκι του τρόμου στο οποίο μπαίνεις... ολόγυμνος!

Πραγματικό ταλέντο: Δείτε απίστευτα χαλιά φτιαγμένα από στυλό!