Αυτό θα πει... αγανάκτηση! Δείτε την πιο πρωτότυπη παραίτηση σε ένα ξεκαρδιστικό video!

Γωγώ Φούντα
Αυτό θα πει... αγανάκτηση! Δείτε την πιο πρωτότυπη παραίτηση σε ένα ξεκαρδιστικό video!

Δουλειά μπορεί να μην έχει, αλλά έχει σίγουρα φαντασία!

Σίγουρα δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραιτηθείς από μία δουλειά! Αφού ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, οπλίζεσαι με θάρρος και κουράγιο και χτυπάς την πόρτα του αφεντικού σου! Ε η Marina Schifrin, αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, πιθανότατα όχι λόγω... φόβου, αλλά έντονης φαντασίας και διμιουργικότητας!

Η Marina, λοιπόν, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής video, αποφάσισε να τα βροντήξει όλα και να αλλάξει καριέρα μιας και δεν άντεχε άλλο την πίεση, τις υπερωρίες και το άγχος!

Μπήκε λοιπόν στα γραφεία της εταιρείας ξημερώματα, έβαλε το Gone του Kanye West να παίζει, τοποθέτησε κάμερες σε διάφορα σημεία του χώρου και άρχισε να χορεύει ξέφρενα σαν να μην υπήρχε αύριο! Επειδή ωστόσο είναι και σωστή επαγγελματίας, στο video υπήρχαν υπότιτλοι όπου και εξηγούσαν τους λόγους της παραίτησής της!

Δείτε το άκρως ξεκαρδιστικό και πρωτότυπο video και... πάρτε κι εσείς ιδέες! Προσοχή όμως... Σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!