Το mail που μας έφτιαξε τη μέρα

Το mail που μας έφτιαξε τη μέρα

Όταν βοηθάς έναν άνθρωπο, νιώθεις καλά. Όταν όμως η μικρή σου βοήθεια μπορεί να του αλλάξει τη ζωή, νιώθεις απλά τέλεια!

Πριν λίγους μήνες, για την ακρίβεια στις αρχές του Ιουνίου, είχαμε λάβει ένα mail εδώ στο Queen, από έναν νεαρό συγγραφέα που είχε μόλις τελειώσει το πρώτο του βιβλίο και μας ζητούσε, αν μπορούσαμε, να γράψουμε κάτι για αυτόν. Θα σκεφτόταν κανείς, εντάξει, κάθε μέρα γράφει και κάποιος από ένα βιβλίο, ειδικά στην Ελλάδα έχουμε πλέον περισσότερους συγγραφείς από, δεν ξέρω, νηπιαγωγούς. Ο Μάριος Καρακατσάνης όμως, δεν ήταν σαν όλους τους άλλους. Γιατί ο Μάριος, ήταν δυσλεκτικός. Και παρά τις πολλές δυσκολίες και τα εμπόδια που είχε βρει στο δρόμο του, βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να τα ξεπεράσει όλα και να πετύχει τον στόχο του.

Σήμερα το πρωί, μάθαμε πως κατάφερε και να εκπληρώσει το όνειρό του. Χάρη στη δημοσίευση της ιστορίας του από το Queen.gr, ένας εκδοτικός οίκος ενδιαφέρθηκε για το βιβλίο και πλέον ο Μάριος θα δει το «παιδί» του να εκδίδεται και να πωλείται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Και πραγματικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να φέρει μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη μας από το ευχαριστήριο mail που μας έστειλε ο Μάριος σήμερα το πρωί.

«Αγαπητό Queen,
Mετά το υπέροχο άρθρο σας βρέθηκε εκδοτικός οίκος που ανέλαβε το βιβλίο μου!
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και ύστερα να στείλω όχι μόνο σε εσάς αλλά και για το κοινό σας πρόσκληση για την πρώτη μου παρουσίαση που θα γίνει το Σάββατο 12 του μήνα και ωρα 7 το απόγευμα στο cafe-bar ΟΑSIS στο Ζάππειο.

Την πρόσκληση σας την επισυνάπτω σε αυτό λινκ:
imageupload.co.uk/files/yj8wn8px00zpjjtt010w.jpg

Θα ήταν χαρά αλλά και τιμή μου αν παρουσιάζατε την ανοικτή μου πρόσκληση για όλο το κοινό ειδικότερα όμως για όλους αυτούς που έχουν δυσλεξία και είναι θύματα όχι μόνο κοινωνικού ρατσισμού αλλά και προσωπικής τους απογοήτευσης ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όσον αφορά τον γραπτό λόγο και όχι μόνο.

Στην εποχή που ζούμε και ειδικά με όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα που μας μαστίζουν ως πολιτισμό θα ήταν πολύ όμορφο να δοθεί και ένα μήνυμα ελπίδας!»

Μάριε σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ό,τι καλύτερο, και μακάρι το βιβλίο σου να βρει την θερμότερη υποδοχή από το αναγνωστικό κοινό! Να ευχηθούμε και πολλές μεταφράσεις; Φυσικά και θα το ευχηθούμε!

Εμείς θα είμαστε στο Ζάππειο στις 12 του μήνα, και περιμένουμε κι εσάς για να σταθούμε δίπλα στον Μάριο και να τιμήσουμε με την παρουσία μας έναν άνθρωπο που απέδειξε πως τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή, αρκεί να το θες πολύ και να παλέψεις για αυτό!

Αν έχετε μια ιστορία σαν του Μάριου μπορείτε να την μοιραστείτε μαζί μας εδώ!