H superfit μητέρα που έχει κάνει έξαλλες τις μαμάδες όλου του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
H superfit μητέρα που έχει κάνει έξαλλες τις μαμάδες όλου του κόσμου!

Εσείς έχετε... δικαιολογία;

Σίγουρα η μητρότητα είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά ταυτόχρονα και το πιο απαιτητικό, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι οι δικές σου ανάγκες, και κατ' επέκταση η εμφάνιση μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά!

Η 32χρονη Maria Kang, μητέρα τριών μικρών αγοριών όμως, έχει αντίθετη άποψη και φροντίζει μάλιστα να την γνωστοποιεί μέσω facebook προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Έχοντας πάθος με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, η νεαρή γυναίκα, έναν περίπου χρόνο πριν, αποφάσισε να ανεβάσει στο προφίλ της στο facebook μία φωτογραφία όπου ποζάρει με τους γιους της, και τους... κοιλιακούς της σε κοινή θέα! Πάνω από τη φωτογραφία υπάρχει η λεζάντα «What's your excuse?», δηλαδή ποια είναι η δικαιολογία σας, και μέσω αυτού προσπαθεί να προτρέψει τις μητέρες όλου του κόσμου, να μην αφήνουν στην άκρη το σώμα και την εμφάνισή τους με τη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουν!

Όπως ήταν φυσικό, εκτός από αρκετούς υποστηρικτές, η Kang έχει συναντήσει και αμέτρητους επικριτές, καθώς υπάρχει τεράστια μερίδα γυναικών η οποία την κατηγορεί για ρατσισμό απέναντι στους υπέρβαρους αλλά και τη δημιουργία κόμπλεξ σε πιο... ευτραφείς γυναίκες.

«Λυπάμαι που το πήρατε τόσο αρνητικά αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Δεν είμαι ευνοημένη από τη φύση μου, έχω τρία παιδιά, κάνω 2 δουλειές και στο παρελθόν έχω αντιμετωπίσει διατροφικές διαταραχές. Δεν ήμουν ποτέ η αδύνατη γυναίκα, απεναντίας μάλιστα, και ο σκοπός μου ήταν μόνο να παρακινήσω όλες τις μητέρες να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και να μην γίνονται παθητικές με τη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουν», είπε η Kang.

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Το «έξυπνο» μακιγιάζ που μεταμορφώνει καθημερινές γυναίκες σε... υπερκαλλονές!

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου! Δεν θα πιστέψετε για ποιο πράγμα πληρώνεται αυτή η 24χρονη

Δείτε τις πιο περίεργες... επαγγελματικές φωτογραφίες τραβηγμένες από ερασιτέχνες