Ρατσισμός και μισογυνισμός: Η πιο απαίσια διαφήμιση που είδαμε ποτέ

Γωγώ Φούντα
Ρατσισμός και μισογυνισμός: Η πιο απαίσια διαφήμιση που είδαμε ποτέ

Ένα εξοργιστικό σποτ και ένα ακόμη πιο εξοργιστικό προϊόν από την Ινδία με... «αγάπη»!

Όταν είστε σε σχέση ή όταν τελοσπάντων ξέρετε ότι θα κάνετε sex τι κάνετε συνήθως για να... περιποιηθείτε τα σημαντικά και άκρως απαραίτητα σημεία του σώματός σας;

Ένα ξυρισματάκι στο... επίμαχο, ένα γαλάκτωμα για να είναι το δέρμα πιο απαλό και μυρωδάτο και φυσικά το καλό σας το εσώρουχο, που ιερότερο δεν έχετε! Κι όμως, σύμφωνα με μία ινδική διαφήμιση, οι περιποιήσεις αυτές δεν είναι αρκετές για τον καλό σας, ειδικά αν διαθέτετε κάπως πιο σκούρο δέρμα!

Το Clean and Dry Intimate Wash είναι ένα προϊόν το οποίο πλασαρίστηκε στην ινδική αγορά, και υπόσχεται να... ξασπρίσει τον ολίγον πιο μελαμψό και σκούρο κόλπο των γυναικών, όχι μόνο της Ινδίας αλλά και των περιχώρων! Το διαφημιστικό σποτ του προϊόντος δε, με ένα ζεύγος Ινδών, οι οποίοι δεν θυμίζουν ινδούς, γιατί απλά προτιμήθηκε κάτι σε πιο... λευκό και ευρωπαϊκό, είναι ό, τι πιο ρατσιστικό και σιχαμερό έχουμε δει ποτέ μας!

Όπως είναι φυσικό, ήδη υπάρχουν αμέτρητες αντιδράσεις, με κάποιους δυστυχώς να στηρίζουν το... ξάσπρισμα! Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε επίσης:

Ουπς! Αυτές είναι οι 9 πιο αμήχανες στιγμές της ζώης σου!

Όταν ο φακός... μισεί τους stars: Οι κοντινές φωτογραφίες που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα

Θα κάνατε ποτέ ski γυμνοί στα χιόνια; (βίντεο)