Οι γυναίκες περνούν ένα μήνα της ζωής τους στο κομμωτήριο

Οι γυναίκες περνούν ένα μήνα της ζωής τους στο κομμωτήριο

Μήπως η έρευνα μας ρίχνει λίγο; 

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία ζήτησε από τις γυναίκες να απαντήσουν στο εξής ερώτημα: "Πόσο συχνά πηγαίνουν στο κομμωτήριο". Έτσι, λοιπόν, διαπιστώθηκε ότι η μέση γυναίκα ξοδεύει 14 ώρες το χρόνο δηλαδή κατά προσέγγιση 36 ημέρες καθ όλη τη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας.

Οι περισσότερες θα επισκεφθούν το κομμωτήριο για περιποίηση περίπου κάθε έξι εβδομάδες ενώ τα μαλλιά τους τα βάφουν περίπου κάθε τρεις μήνες. Βέβαια, η μελέτη δεν έχει λάβει υπόψη τα έκτακτα περιστατικά όπως γάμοι, βαφτίσια, ταξίδια ή π.χ επίσκεψη στο κομμωτήριο για τα extensions, που πολλές βάζουν.

Η αλήθεια είναι πως το 36 ημέρες σε όλη μας τη ζωή πηγαίνουμε κομμωτήριο, μας ακούγεται κάπως λίγο. Μάλιστα την ίδια άποψη με εμάς είχε και μια γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα ήθελα να μπορώ να πηγαίνω στο κομμωτήριο περισσότερες φορές. Πίνω τον καφέ μου, διαβάζω τα περιοδικά μου και κάνω κουτσομπολιό".

Άλλωστε και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να πηγαίνει 2 ή 3 φορές την εβδομάδα κομμωτήριο να φτιάχνει μαλλιά, να κάνει θεραπείες και είναι πάντα μια κούκλα;

Διαβάστε επίσης:

Η live αναμετάδοση ερωτικού καβγά που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Poo-Poorri: Το πιο απίστευτο προϊόν που κυκλοφορεί!