100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα και χαρίζουν χαμόγελα!

100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα και χαρίζουν χαμόγελα!

Η DIMSTEL, η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με έδρα τα Ιωάννινα, δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα». Από φέτος και κάθε χρόνο, η εταιρία θα συνεργάζεται με έγκριτες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για την προσφορά στρωμάτων ύπνου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ουσιαστική στήριξη παιδιών και ευπαθών ομάδων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που πραγματοποιεί "To Χαμόγελο του Παιδιού", η εταιρία φέτος θα προσφέρει 100 στρώματα στα Σπίτια του Oργανισμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που μένουν εκεί. Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο και για διάστημα ενός έτους, οι άνθρωποι της DIMSTEL θα βρεθούν κοντά στα παιδιά και θα προσφέρουν 100 στρώματα που θα δημιουργήσει η εταιρία, σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με μεγάλη χαρά τα 309 παιδιά που μεγαλώνουν στα 13 Σπίτια του Oργανισμού καλωσορίζουν τους ανθρώπους της ελληνικής βιομηχανίας στρωμάτων στην οικογένεια του Oργανισμού.

Η ενέργεια "100 Στρώματα Ταξιδεύουν στην Ελλάδα" που εγκαινιάζει φέτος η DIMSTEL, εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κεντρικό άξονα την προσφορά και με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός.