Θέλετε το τέλειο... selfie; Σας έχουμε τη λύση!

Γωγώ Φούντα
Θέλετε το τέλειο... selfie; Σας έχουμε τη λύση!

Ξένη δημοσιογράφος εμβαθύνει στην τέχνη της αυτοφωτογράφισης και μοιράζεται τα μυστικά της

Τον τελευταίο καιρό, όπου και να κοιτάξεις ένα... selfie θα το δεις! Καλά όχι και παντού, αλλά τουλάχιστον στα social media, που είναι η καθημερινότητά μας πλέον, η τέχνη της αυτοφωτογράφισης, έχει πια πάρει τη... βαρύτητα της επιστήμης!

Αν λοιπόν είστε από εκείνους που έχετε... φωτο-α-γένεια, και στενοχωριέστε πραγματικά πολύ, λέμε τώρα, που βγαίνετε ένα χάλι μαύρο στις φωτογραφίες, σας έχουμε τις καλύτερες και πιο χρήσιμες τεχνικές, για το σωστό... selfie!

H Angelica Hermon, συντάκτρια στο site neverunderdressed.com, αποφάσισε να κάνει μία έρευνα και να εμβαθύνει στα μυστικά του περιβόητου selfie, που κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, και το προφίλ της σε facebook και Instagram, κατέχει, και είπε να τα μοιραστεί με τον απλό κοσμάκη, που δεν ξέρει ούτε πώς... να χαμογελάσει!

Δείτε τη gallery με τις πόζες που δοκίμασε η Angelica, υιοθετήστε αυτή που σας ταιριάζει και γεμίστε το προφίλ σας με πανομοιότυπες φωτογραφίες! Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στο selfie, πόσο μάλλον η γυναίκα του σήμερα!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! Θα πουλήσει τον όρχι του για 35.000 δολάρια για να αγοράσει... (video)

Ο εφιάλτης των Χριστουγέννων; Το πιο... απογοητευτικό σποτ των φετινών γιορτών

Για όλα φταίνε τα social media;Το 65% των γυναικών δεν βρίσκουν χρόνο για φίλους