Η σπάνια ασθένεια μίας γυναίκας που την κάνει να φαίνεται έγκυος

Γωγώ Φούντα
Η σπάνια ασθένεια μίας γυναίκας που την κάνει να φαίνεται έγκυος

Η Rachael Harley πάσχει από σπάνια πάθηση με τους γιατρούς να μην μπορούν να τη βοηθήσουν

Οι διατροφικές διαταραχές είναι μία από τις μάστιγες της εποχής οι οποίες χτυπούν κυρίως νέους ανθρώπους, συνήθως γυναίκες, και δυστυχώς αρκετές φορές έχουν μοιραία κατάληξη.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση της Rachael Harley, η οποία πονοκεφαλιάζει γιατρούς και ειδικούς επιστήμονες, μιας και κάθε φορά που τρώει το οτιδήποτε η κοιλιά της πρήζεται σαν να είναι 9 μηνών έγκυος!

Παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί άπειρες φορές σε εξετάσεις, και έχει νσηλευτεί άλλες τόσες, οι γιατροί που την παρακολοθούν δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν την κατάλληλη θεραπεία για το πρόβλημά της. Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει ινώδεις ιστούς ανάμεσα στα όργανά της, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τρώει, να απειλείται το αναπαραγωγικό της σύστημα, εξολογείται ότι ήδη από την εφηβική ηλικία, την κοιτούσαν περίεργα στο σχολείο καθώς όλοι πίστευαν ότι είναι έγκυος.

Μάλιστα, μία περίοδο της ζωής της είχε μειώσει τόσο πολύ την τροφή της, προκειμένου να γλιτώνει από το πρήξιμο και τους έντονους πόνους, που είχε φτάσει στα όρια ανορεξίας, με αποτέλεσμα η μητέρα της να θορυβηθεί.

Η Rachael νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ήδη από τον Οκτώβριο, με τους γιατρούς να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και την ίδια να προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να λαμβάνει ιδιωτική νοσηλεία στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είπε ότι στις κηδείες κλαίνε; Δείτε το πιο κουλό και... σουρεάλ έθιμο του κόσμου

Έρευνα για σαμπάνιες ξεκαθαρίζει! Η τιμή δεν κάνει τη διαφορά

Τι έγινε στον γάμο όταν εμφανίστηκε η έγκυος ερωμένη του γαμπρού; Έπεσε πολύ ξύλο!

DPG Network