Tί έγινε όταν κατέλαβαν το Instagram fitness freaks κορίτσια;

Tί έγινε όταν κατέλαβαν το Instagram fitness freaks κορίτσια;

Και η απάντηση είναι πολλές selfie φωτογραφίες κοριτσιών.... με αντρικά σώματα.

Το Instagram μας αρέσει πολύ. Όπως και τα καλλίγραμμα σώματα σε άντρες και γυναίκες. Άλλα ένας λογαριασμός μας έκανε να κολλήσουμε και μας έβαλε σε σκέψεις. Instafitsociety το όνομα του και το προφίλ είναι γεμάτο από κοντινά με κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς, τρικέφαλους, δικέφαλους, οπίσθια, μηρούς, πρησμένες γάμπες.... γυναικών το επισημαίνουμε!

Οι χωρίς αμφιβολία καλλίγραμμες κοπέλες φοράνε τις πιο αθλητικές τους εμφανίσεις... κοντά σορτσάκια σε φούξια, κίτρινο, μπλε, τοπάκια σχεδόν ανύπαρκτα, μαγιό μέσα στο σπίτι και μπροστά στον καθρέφτη επιδίδονται σε selfies με στόχο να αναδείξουν τους τόνους ιδρώτα, που έριξαν πριν λίγο στο γυμναστήριο. Μερικές φορές είναι σαν να ίδρωσαν μόνο και μόνο για ένα καλό κοντινό!

Τρέχοντας όλο το προφίλ και ενώ η αισθητική μας ικανοποιήθηκε από την τελειότητα των μυϊκών ομάδων μας έκανε να αναρωτηθούμε μήπως τα κορίτσια αυτά το έχουν παρακάνει; Και εμείς λατρεύουμε τον υγιή τρόπο ζωής, αλλά η επίδειξη του σώματος και μάλιστα ενός υπερ του δέοντος "δουλεμένου" σώματος -τουλάχιστον στα δικά μας μάτια- χάνει την αξία της άσκησης για .... "σωματι υγιεί".
Μήπως ο στόχος δεν είναι η υγεία, αλλά η επίδειξη των κοιλιακών; Και χωρίς καμία διάθεση για κριτική (δεν είναι το στιλ μας, άλλωστε) είναι αδύνατο να μην αναρωτηθούμε αν η νοοτροπία των fitness freaks κοριτσιών που έχουν καταλάβει το Instagram είναι άκρατα ψωνίστικη... Γιατί μας φαίνεται το ίδιο ψωνίστικο με εκείνον τον άντρα που κυκλοφορεί με κοντομάνικο τον χειμώνα για να δείξει το μπράτσο του Ποπάι...

Αν την επόμενη φορά που είστε στο Instagram πέσετε κατά τύχη σε ένα παρόμοιο λογαριασμό είναι σίγουρο πως θα αναρωτηθείτε κι εσείς από πότε τα κορίτσια γίναμε τόσο εθισμένες στους μυς και από πότε ένα γυναικείο σώμα που έχει αναλογίες άντρα είναι επιθυμητό;