To ArGOODaki αγκαλιάζει και φέτος τα παιδιά: Ταξίδι αγάπης σε 3 ακριτικά νησιά!

To ArGOODaki αγκαλιάζει και φέτος τα παιδιά: Ταξίδι αγάπης σε 3 ακριτικά νησιά!

Το ArGOODaki της Goody's βοηθά την αγάπη να φτάσει μακριά και αυτά τα Χριστούγεννα επισκέπτεται τα παιδιά των Λειψών, της Τέλενδου και της Ψέριμου.

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody's για 12 χρονιά σχεδιάζει και υλοποιεί μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και φέτος τα Χριστούγεννα, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας.

Και μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι στο σπουδαίο ταξίδι αγάπης του. Πώς; Πολύ απλά, με κάθε γεύμα ArGOODaki στα Goody's, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα τρία νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας λούτρινων φίλων και να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών από αυτά τα νησιά, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα αγαθά που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και θα τους χαρίσουν μια εξασφαλίσουν ποιότητα ζωής! Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα;

Για 12η χρονιά το ArGOODaki συνεχίζει την εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς έχοντας ήδη βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ελάτε να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε η αγάπη να φτάσει φέτος ακόμα πιο μακριά και να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, γιατί η αγάπη δεν έχει όρια!

Δείτε παρακάτω το viral video από το ταξίδι του ArGOODaki στα ακριτικά νησιά.