Αγάπη στο κέντρο της Αθήνας! «Νοιάζομαι Μοιράζομαι» για δεύτερη συνεχή χρονιά

Αγάπη στο κέντρο της Αθήνας! «Νοιάζομαι Μοιράζομαι» για δεύτερη συνεχή χρονιά

Μία συγκινητική φιλανθρωπική δράση, που βοήθησε εκατοντάδες άπορες οικογένειες.

Μπορεί πολλοί από εμάς να κάνουμε αυτές τις ημέρες λίστες με τα δώρα που θέλουμε να αγοράσουμε στον εαυτό μας ή στα δικά μας πρόσωπα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε στιγμή και τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη... Τις χιλιάδες άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη από οποιαδήποτε βοήθεια και να είστε σίγουροι πως η μικρή κίνηση αγάπης από εσάς θα φέρει άπειρα χαμόγελα στα πρόσωπά τους

Αποδεικνύοντας την ευαισθησία του για ακόμη μια χρονιά, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα (και στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη) και συγκέντρωσαν τυποποιημένα τρόφιμα για όσους το έχουν ανάγκη.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου με μια συγκινητική προσέλευση του κόσμου εκατοντάδες συμπολίτες μας έφτασαν στο σημείο της φιλανθρωπικής δράσης Νοιάζομαι Μοιράζομαι για να δώσουν σακούλες με τρόφιμα, οι οποίες θα μοιραστούν σε ανθρώπους που αυτά τα Χριστούγεννα θέλουν τη δική μας υποστήριξη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το "παρών" και βοήθησαν στη συλλογή των τροφίμων.

Ευχόμαστε τέτοιες ουσιαστικές, φιλανθρωπικές ενέργειες να αυξηθούν και να γεμίσουν με χαρά ακόμα περισσότερες οικογένειες που αξίζει να ζήσουν τη θαλπωρή των Χριστουγέννων.