Από την...κηδεία της στο σπίτι με τους γονείς της η 3χρονη Scarlett

Από την...κηδεία της στο σπίτι με τους γονείς της η 3χρονη Scarlett

Το πνεύμα το Χριστουγέννων έκανε το θαύμα του

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία η 3χρονη Scarlett φέτος τα Χριστούγεννα είναι ευτυχισμένη. Πρώτα από όλα φέτος θα γιορτάσει την γέννηση του Θείο υ βρέφους στο σπίτι της μαζί με τους γονείς της κάτω από το στολισμένο δέντρο της περιμένοντας να ανοίξει το δώρο του Αη Βασίλη. Με τη μόνη διαφορά ότι το "δώρο" για φέτος ήρθε πολύ νωρίτερα.


Βλέπετε, το τρίχρονο κοριτσάκι δεν θα γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα ανάμεσα σε γιατρούς, νοσηλευτές, καλωδιωμένη σε κάποιος ιατρικό μηχάνημα και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο, όλων. Οι γονείς από εκεί που προγραμμάτιζαν την κηδεία της τώρα πια απολαμβάνουν το μικρό τους αγγελούδι στο σπίτι τους.


Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έξι μήνες μετά την γέννησή της η Scarlett διαγνώστηκε με μια σπάνια καρδιακή πάθηση. Μάλιστα τοποθετήθηκε αμέσως στην κορυφή της λίστας για μεταμόσχευση καρδιάς. Οι γιατροί ενημερώνοντας τους γονείς της δεν τους έδιναν καμία ελπίδα. Η μητέρα της όπως είπε μιλώντας στη Daily Mail παραδέχθηκε πως ετοίμαζε την κηδεία της κόρη της.


Παρόλαυτά η μικρή δεν το έβαλε κάτω ενώ η οικογένειά της περίμενε υπομονετικά το μόσχευμα η καρδιά της Scarlett άρχισε να θεραπεύεται μόνη της αποτελώντας μια πολύ σπάνια περίπτωση (μόλις 20 στον κόσμο). Ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Η μικρή αρρώστησε και πάλι. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε 20 χειρουργεία ενώ τρεις φορές οι γονείς της και οι γιατροί την είχαν ξεγράψει. Για άλλη μια φορά οι γονείς δοκιμάζονται πλέον είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν μια και καλή το αγγελούδι τους.


Όμως η Scarlett είχε άλλα σχέδια για τη ζωή. Έκανε τη μεταμόσχευση και έτσι φέτος θα ζήσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:

Τώρα εξηγείται γιατί οι γυναίκες ωριμάζουν νωρίτερα από τους άνδρες

Δείτε μια γαλοπούλα να ψήνεται στην εξάτμιση μιας Lamborghini (video)