Τι πραγματικά βλέπει το άλλο σας μισό όταν κοιτάζει το πρόσωπό σας;

Γωγώ Φούντα
Τι πραγματικά βλέπει το άλλο σας μισό όταν κοιτάζει το πρόσωπό σας;

Που καμία σχέση δεν έχει με αυτά που βλέπετε εσείς!

Ως γνωστόν, άντρες και γυναίκες έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη σχετικά με την ομορφιά και το τι θεωρείται ιδανικό, και αυτό δεν είναι ένα βιαστικό συμπέρασμα, αλλά αποτέλεσμα ερευνών ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες!

Αποδεδειγμένα πλέον, τα 2 φύλα όχι μόνο έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για τη γυναικεία ομορφιά, οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, πρωτότυπο, ενώ οι γυναίκες τις γήινες καστανές, αλλά ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο μπορούν να δώσουν μία εντελώς διαφορετική περιγραφή!

article-2532416-1A611D0700000578-372 634x1283

O Peter και η Eve

Για παράδειγμα, πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι ο σύντροφός σας σας βλέπει εντελώς διαφορετικά απ' ότι βλέπετε εσείς τον εαυτό σας; Το πείραμα έγινε μεταξύ ενός ζευγαριού, της Eve και του Peter, οι οποίοι περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Eve, ένα ένα, και φυσικά δεν... συμφώνησαν πουθενά!

Ο Peter ας πούμε, θεωρεί το στρογγυλό πρόσωπο της Eve όμορφο και γλυκό, ενώ λατρεύει να της τσιμπάει τα μάγουλα, κάτι που η Eve σιχαίνεται γιατί θα ήθελε πολύ να έχει γωνίες. Για τα μάτια της καλής του ο Peter θεωρεί ότι έχουν ένα μαγευτικό καφέ χρώμα, την ίδια ώρα που η Eve βλέπει μόνο τη βλεφαρόπτωσή της και τίποτε άλλο!

Σχετικά με την μύτη, αιώνιο θέμα, οι απόψεις συμπίπτουν, ωστόσο η πλευρά της Eve είναι μακράν πιο δραματική και επικριτική. Ενώ λοιπόν ο Peter θεωρεί ότι η μύτη της απλά δεν είναι το δυνατό της σημείο, η Eve τη χαρακτηρίζει απαίσια, χοντρή και ό, τι χειρότερο έχει δει! Όσον αφορά στο δέρμα και την ποιότητά του, ο Peter θεωρεί ότι η σύντροφός του είναι ευλογημένη με υπέροχο δέρμα, ενώ η Eve το μόνο που βλέπει είναι οι ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια και το μέτωπό της.

Στο θέμα των χειλιών, οι απόψεις διίστανται τόσο πολύ, καθώς ενώ ο Peter τα χαρακτηρίζει τέλεια και ότι δεν θα άλλαζε τίποτα σε αυτά, η Eve θεωρεί ότι η μία πλευρά είναι πιο λεπτή από την άλλη, και πως γενικότερα λόγω της δυσαναλογίας αυτής, δεν της άρεσαν ποτέ!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, αυτό που βλέπουμε εμείς στον καθρέφτη, δεν εχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουν οι σύντροφοί μας στην πραγματικότητα! Οπότε... μήπως να χαλαρώναμε λίγο;

Διαβάστε επίσης:

Γυμνά αντρικά κορμιά, χορεύουν στη φυση!

Με προσευχές, γούρια και κεριά στέκεται στο πλευρό του Michael Schumacher η οικογένειά του

Τι ώρα κάνει κάθε χώρα αλλαγή χρονιάς;