24 βήματα για να κάνεις sex: Οι ξεκαρδιστικές σημειώσεις δύο 7χρονων, που κάνουν θραύση

Γωγώ Φούντα
24 βήματα για να κάνεις sex: Οι ξεκαρδιστικές σημειώσεις δύο 7χρονων, που κάνουν θραύση

Οι 2 φίλες σε ένα κενό από το μάθημά τους ανέλυσαν με το δικό τους γλυκό τρόπο το αιώνιο θέμα του έρωτα και του sex

Ο έρωτας και το sex δεν είναι κάτι το οποίο απασχολεί μόνο τους ενήλικες ή τους έφηβους, που έχουν και... αδάμαστες ορμές, αλλά είναι κάτι το οποίο προβληματίζει και μικρότερες ηλικίες, σε σημείο μάλιστα που να κρατούνται και... σημειώσεις!

Ένα μικρό, ας το πούμε ημερολόγιο σε χαρτοπετσέτα, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, καθώς εκτός του ότι ο τίτλος είναι, στο περίπου, «τα βήματα για να ερωτευτείς», οι συγγραφείς είναι 2 κοριτσάκια της... δευτέρας δημοτικού!

Οι μικρούλες λοιπόν, έχοντας περίπου ένα 12λεπτο κενό από τα μαθήματά τους, αποφάσισαν να αναλύσουν το σημαντικό κομμάτι του έρωτα και του sex, χωρίζοντάς το σε 24 βήματα! Το αστείο δε της υπόθεσης, είναι ότι μεταξύ των βημάτων είναι το... επίμονο κοίταγμα, το τρίψιμο μύτης και τελικά το κρεβάτι όπου σύμφωνα με τις πιτσιρίκες θα γίνει το sex!

Το γεγονός ότι μέσα στις σημειώσεις, αναφέρονται λέξεις και φράσεις όπως το για πάντα, δείχνουν ότι οι νεαρές κυρίες μάλλον πιστεύουν στην αιώνια αγάπη και έρωτα, αθώα παιδιά, ενώ η σχετικά μεγάλη εξειδίκευσή τους στο θέμα του sex, μαρτυρά ότι μάλλον τα βράδια αντί να κοιμούνται βλέπουν τηλεόραση.

Όπως και νά' χει, τα λένε δεν τα λένε σωστά, αντιλαμβανόμαστε ότι τελικά το sex, είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζει ηλικία. Ακόμα και σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο!

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε πώς μία μαμά έπεισε το γιο της να μη χρησιμοποιεί τα καλλυντικά της!

Έρευνα υποστηρίζει ότι τα άτεκνα ζευγάρια έχουν πιο ευτυχισμένους γάμους...

Υπάρχει μαγιό που να κολακεύει όλα τα σώματα; Υπάρχει, και σας έχουμε τις αποδείξεις!