«Ή εγώ ή το κουνέλι» το δίλλημα που έθεσε έξαλλος σύζυγος στη γυναίκα του…

«Ή εγώ ή το κουνέλι» το δίλλημα που έθεσε έξαλλος σύζυγος στη γυναίκα του…

Θέλετε να μάθετε τι επέλεξε εκείνη;

Η πρώην τραπεζικός υπάλληλος Sarah MacRonald πριν από 5 χρόνια αγόρασε ένα κουνέλι τον Rupert. Μητέρα τριών παιδιών μόλις εκείνα πήγαν στο σχολείο συνειδητοποίησε ότι στο σπίτι τους διαθέτουν μια πολύ μεγάλη αυλή και εκείνη είχε το χρόνο να ασχοληθεί με την φροντίδα του.

kouneli1

Όμως αυτή η σχέση που ανέπτυξε με το κουνέλι είχε σαν αποτέλεσμα ο γάμος της να φτάσει στο τέλος του. Αφού δημιούργησε ένα ξενοδοχείο για κουνέλια στο σπίτι της οικογένειας ο πρώην πλέον σύζυγός της, της έδωσε τελεσίγραφο «ή εγώ ή τα κουνέλια».

Η απάντηση της Sarah ήταν ξεκάθαρη ενώ ο εκείνος μην μπορώντας να πιστέψει ότι η γυναίκα του διάλεξε τα κουνέλια αντί για εκείνος φεύγοντας της είπε: «Να δούμε πόσο μακριά θα πάτε εσύ και τα κουνέλια σου, χωρίς εμένα».

Η Sarah πλέον έχει 11 κουνέλια ενώ έναντι 20 λιρών τη νύχτα κρατάει τα ζώα άλλων ανθρώπων, όταν π.χ εκείνοι πηγαίνουν διακοπές.

Πάντως η Sarah αναγνωρίζει την αγανάκτηση του πρώην συζύγου της λέγοντας: "Ο σύζυγός μου ήταν ενοχλημένος που ξόδευα τόσο πολύ χρόνο μετά κουνέλια και για να είμαστε δίκαιοι τα κουνέλια μου έχουν κυριεύσει τη ζωή".

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την 18χρονη κοπέλα που έχει περισσότερους followers από τη Vogue και το Elle μαζί