Το Botox (πρέπει να) έχει ηλικία

Το Botox (πρέπει να) έχει ηλικία

Μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι φιλοδοξίες μίας μάνας και τι μπορεί να κάνει στο κοριτσάκι της;

Αισθητικός στο σαν Φρανσίσκο είναι η Kerry Campbell, η οποία ισχυρίζεται ότι κάνει συστηματικά ενέσεις στο πρόσωπο της 8χρονης κόρης της, καθώς θεωρεί πως είναι απαραίτητο προκειμένου η κόρη της να γίνει διάσημη.

Πιστεύει πως είναι μια διαδικασία που θα τη βοηθήσει να γίνει σταρ, λέει πως είναι σίγουρη πως μια μέρα θα γίνει μοντέλο, ηθοποιός ή τραγουδίστρια και πως αν κάνει αυτού του είδους την περιποίηση προσώπου τώρα, θα μπορεί να διασφαλίσει ένα όμορφο και νεανικό πρόσωπο για πολύ περισσότερο. Κλείνει λέγοντας πως πιστεύει πως περισσότερες μητέρες θα έπρεπε να το κάνουν αυτό για τις κόρες τους.

Αγοράζει τα προϊόντα από το διαδίκτυο (κάτι που δεν τα καθιστά απόλυτα ασφαλή), κάνει στην κόρη της αποτρίχωση με κερί και σκοπεύει να της κάνει τατουάζ στα χείλη και τα φρύδια με μόνιμο μακιγιάζ. Η μικρή Britney λέει πως κάθε βράδυ τσεκάρει το πρόσωπό της για τυχόν ρυτίδες και ζητάει ενέσεις αν τυχόν βρει μία. Μάλιστα, ελπίζει να κάνει πλαστική στο στήθος και τη μύτη, ώστε μια μέρα να γίνει σταρ.