Γνωρίστε τη γυναίκα που έσπασε τα πλευρά της για να φαίνεται πιο... λεπτή!

Γωγώ Φούντα
Γνωρίστε τη γυναίκα που έσπασε τα πλευρά της για να φαίνεται πιο... λεπτή!

Αν νομίζατε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα έκαναν κάτι τέτοιο, μόλις σας βρήκαμε έναν

Η Amanda Lepore δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση γυναίκας, ούτε καν ενός ανθρώπου που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου μόλις στα 19 του, μιας και όπως έχει δηλώσει ζούσε σε ένα ξένο σώμα.

Η Amanda Lepore, είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από μία transsexual, μην σας ενοχλεί ο όρος διότι είναι διεθνής, καθώς διαθέτει το πιο ακριβό κορμί του πλανήτη! Σίγουρα αν ακούγατε κάτι τέτοιο, να ερχόταν αρχικά στο μυαλό σας η Irina Shayk ή η Miranda Kerr, αλλά να που τελικά, μία 46χρονη καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ!

Η Lepore λοιπόν, είναι μία από τις διασημότερες show-women της Νέας Υόρκης, με θαυμαστές, μεταξύ άλλων, τη Lady Gaga και τον Elton John, οι οποίοι δηλώνουν φαν των show της. Αν νομίζατε όμως ότι για την Amanda το να γίνει από αγόρι, κορίτσι ήταν εύκολο, κάνετε τεράστιο λάθος!

Δε διστάζει να χαρακτηρίσει την εγχείριση αλλαγής φύλου ως την πιο επίπονη διαδικασία που έχει βιώσει ποτέ της, ενώ αποκαλύπτει ότι η υπερβολικά λεπτή της μέση, δεν είναι αποτέλεσμα διατροφής και άσκησης, αλλά αποτέλεσμα ειδικής χειρουργικής επέμβασης, αφαίρεσης πλευρών! «Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει η Raquel Welch και η Cher», λέει. «Η επέμβαση αυτή είναι παράνομη στις ΗΠΑ γι' αυτό αναγκάστηκα να πάω στο Μεξικό για να την κάνω. Το καλό είναι ότι δεν αφήνει σημάδια στο κορμί, γιατί με μία νέα μέθοδο σου σπάνε τα κόκαλα και απλά στα... μετακινούν», δηλώνει η Amanda σκορπώντας κύματα... τρόμου!

Οπότε αν αναλογιστεί κανείς, τις 2, όχι και τόσο απλές επεμβάσεις της, αλλά και όλες τις υπόλοιπες που έχει κάνει, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που όντως θεωρείται το πιο ακριβό κορμί του κόσμου! Προσθέστε και τα καλλυντικά, πάσης φύσεως, και έχουμε τον ετήσιο προυπολογισμό μιας μικρής χώρας! Όχι παίζουμε...