Ένας οίκος ευγηρίας έφτιαξε το πιο τέλειο και συγκινητικό ημερολόγιο (photos)

Γωγώ Φούντα
Ένας οίκος ευγηρίας έφτιαξε το πιο τέλειο και συγκινητικό ημερολόγιο (photos)

Το λέει η... καρδούλα τους!

Συνηθίζουν να λένε ότι η ηλικία του καθενός, δεν έχει να κάνει με αυτό που δείχνει η ταυτότητά του αλλά με αυτό που αισθάνεται ο ίδιος. Και μπορεί όταν ήμασταν πιτσιρίκια, αυτό να το ακούγαμε και να λέγαμε ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια αλλά τελικά αντιλαμβανόμαστε ότι όντως όσο μεγαλώνουμε, η ηλικία μας διαφοροποιείται, και δεν εννοούμε φυσικά από την άποψη των αριθμών.

Τρανό παράδειγμα όλου αυτού λοιπόν, είναι ένας οίκος ευγηρίας στη Γερμανία, οι τρόφιμοι του οποίου εκτός από χιούμορ έχουν και τεράστια θέληση για ζωή, και μάλιστα για ζωή με... δημιουργικότητα και φαντασία!

Τα συμπαθή γεροντάκια λοιπόν, αποφάσισαν να εκδώσουν ένα ημερολόγιο αναπαριστώντας σκηνές από τις πιο διάσημες και iconic ταινίες του κινηματογράφου! Αποτέλεσμα; Ένας Rocky Balboa υπερήλικας και ένας John Travolta με όχι και τόσο νεανικό παρουσιαστικό! Παρόλες ωστόσο τις... τεχνικές διαφορές, οι συμπαθέστατοι κύριοι και κυρίες, εκτός του ότι πραγματικά μπήκαν στο πετσί του ρόλου, έδειξαν σε όλους εμάς, ότι άμα το λέει η καρδούλα σου η ζωή δε σταματά ακόμα κι αν χρειάζεσαι μαγκούρα για να περπατήσεις.

Δείτε τις υπέροχες, αστείες και συγκινητικές εικόνες στη gallery...

Διαβάστε επίσης:

Ένα videoclip μας εξηγεί τη μαγεία του ρετούς: Δείτε την τραγουδίστρια πριν και μετά

H Μichelle Obama είναι ΘΕΑ: Δείτε τι έκανε μέσα στο Λευκό Οίκο (video)

Γνωρίστε τη γυναίκα που έσπασε τα πλευρά της για να φαίνεται πιο... λεπτή!