Είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού επειδή καθυστέρησε και ήταν με τον εραστή της

Είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού επειδή καθυστέρησε και ήταν με τον εραστή της

Έλεος βρε κορίτσια, οκ ένα λευκό ψέμα, αλλά αυτό παρά πάει!

Η άπιστη Jessica Gore δεν φθάνει που είχε έξι χρόνια εραστή είπε να τον κρατήσει και μετά τον γάμο της με τον σύντροφό της Darren. Δεν είχαν προλάβει να κλείσουν 4 εβδομάδες έγγαμου βίου ως που ένα βράδυ η 32χρονη γυναίκα με δάκρυα στα μάτια, επειδή καθυστέρησε να πάει σπίτι 10 λεπτά, είπε στον άνδρα της ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Το...πραγματικό θύμα της ιστορίας, ο σύζυγός της, την πίστεψε και την προέτρεψε να καλέσει την αστυνομία. Εκείνη μέσα στον πανικό της το έκανε όμως τα πράγματα δεν τελείωσαν τόσο απλά μιας και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και εκεί έγιναν τα αποκαλυπτήρια. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε βιαστής αλλά εραστής.

Η Gore εδώ και έξι χρόνια είχε εραστή και εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της, εκείνος την εκβίασε να κάνει έρωτά μαζί του γιατί διαφορετικά θα τα έλεγε όλα στον σύζυγό της.

Το δικαστήριο της έδωσε ποινής φυλάκισης με αναστολή μιας και ο ισχυρισμός του βιασμού αποδείχθηκε αναλυθείς αλλά μετά από εκτεταμένες έρευνες των αρχών σε μια περίοδο δεν υπήρχε λόγος να ανησυχήσουν οι πολίτες.