Του έδωσαν 6 μήνες ζωής και αποφάσισε να κάνει τα όνειρα της κοπέλας του πραγματικότητα

Γωγώ Φούντα
Του έδωσαν 6 μήνες ζωής και αποφάσισε να κάνει τα όνειρα της κοπέλας του πραγματικότητα

Ένα αξιοθαύμαστο παράδειγμα δύναμης που αρκετοί, δικαιολογημένα, δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν

Πολύ δύσκολα συμβιβάζεσαι με το θάνατο, παρόλο που είναι το μόνο σίγουρο από τη στιγμή που γεννιέσαι! Ακόμα πιο δύσκολα, όταν σου λένε ότι έχεις μόνο κάποιους μήνες ζωής μπροστά σου, οι οποίοι σίγουρα δε θα είναι ξέγνοιαστοι μιας και θα πρέπει να παλεύεις χωρίς σταματημό με κάποια σοβαρή ασθένεια.

Κι όμως, αυτό δεν πτόησε στο ελάχιστο τον 26χρονο Chris Price ο οποίος πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο του οισοφάγου.Όταν δυστυχώς του ανακοινώθηκε ότι είχαν γίνει μεταστάσεις στο συκώτι και τους πνεύμονες και πως δεν είχε πάνω από 6 μήνες ζωής, αποφάσισε να κάνει κάτι που άλλοι ίσως να μην έβρισκαν το κουράγιο να κάνουν.

Τους 6 μήνες που του απέμειναν λοιπόν,ο νεαρός Ουαλός, αποφάσισε να τους εκμεταλλευτεί στο έπακρον και να κάνει τα όνειρα της κοπέλας του, Ceri, πραγματικότητα. Αφού λοιπόν της έκανε πρόταση γάμου, πήρε εκείνη και τα 4 παιδιά της και γύρισαν τον κόσμο. Πήγαν στη Disneyland, στη Νέα Υόρκη και όπου αλλού σχεδίαζαν να ταξιδέψουν αλλά πάντα το ανέβαλλαν.

Ο Chris πέθανε τον προηγούμενο μήνα στην αγκαλιά της γυναίκας του και η κηδεία του έγινε στην ίδια εκκλησία στην οποία παντρεύτηκαν. Η Ceri συγκινημένη είπε: «Αν η αγάπη μου μπορούσε να τον σώσει θα ζούσε για πάντα! Κάναμε τόσα πολλά μέσα σε τόσο λίγο χρόνο που μας δόθηκε. Η αρρώστιά του τον έκανε τολμηρό και αποφασιστικό και μου έμαθε να είμαι έτσι κι εγώ».

Διαβάστε ακόμη:

Δικαίωση! Μητέρα 2 παιδιών φτιάχνει video αφιερωμένο στα... περιττά κιλά της!

Η ωραία της (κάθε) ημέρας: 4 τρόποι να εντυπωσιάσεις όποιον θες, όπου θες!

Το... χώσιμο του αιώνα! Τα 10 πιο «απάνθρωπα» σημειώματα χωρισμού που είδατε ποτέ