Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η χειρότερη και ταυτόχρονα... η καλύτερη δίαιτα του κόσμου;

Γωγώ Φούντα
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η χειρότερη και ταυτόχρονα... η καλύτερη δίαιτα του κόσμου;

Ένας 38χρονος άντρας μας την αποκαλύπτει!

Δίαιτες υπάρχουν, δόξα τω θεώ, αμέτρητες, οι οποίες προσαρμόζονται στον εκάστοτε, τις ανάγκες του και φυσικά τα κιλά που θέλει να χάσει. Υπάρχει όμως και μία δίαιτα, η οποία είναι παράλληλα, η χειρότερη και η καλύτερη δίαιτα που μπορεί να υπάρξει ποτέ!

Ο Dan Janssen λοιπόν, είναι 38 ετών και τα τελευταία 25 χρόνια τρέφεται αποκλειστικά με... πίτσα! Πολλοί σίγουρα θα σκέφτηκαν ότι κάτι τέτοιο είναι ο... διατροφικός παράδεισος που κάθε λιχούδης ονειρεύεται, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς!

Ο ίδιος ο Janssen, εξομολογήθηκε, ότι κάποτε προσπάθησε να γίνει χορτοφάγος, αλλά ανακάλυψε ότι σιχαίνεται τα λαχανικά και γι' αυτό το έριξε στην πίτσα! Όπως είπε, αν είναι κάπου καλεσμένος, θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα... τραφεί με κάτι άλλο, εκτός φυσικά αν στον μπουφέ δεν υπάρχει πίτσα, ενώ η μοναδική ποικιλία που βάζει στη διατροφή του είναι που και που κανένα pretzel αλλά και... ένα ροδάκινο που έφαγε 4 χρόνια πριν σε ένα ταξίδι στη Γερμανία και ακόμα θυμάται!

Αν νομίζατε ότι όλα αυτά δεν έχουν αντίκτυπο στη υγεία του, κάνετε μεγάλο λάθος, διότι ο Dan πάσχει από διαβήτη, ο οποίος προκλήθηκε λόγω των φτωχών διατροφικών του συνηθειών. Εκτός αυτού βέβαια, δηλώνει υγιέστατος, γεμάτος ενέργεια, αθλητικός και ομολογουμένως αρκετά αδύνατος!

Καλό θα ήταν πάντως να μην υιοθετήσετε τη διατροφή αυτή αν δεν γυμνάζεστε. Ή μάλλον μην την υιοθετήσετε καθόλου!

Διαβάστε ακόμη:

Το τρισδιάστατο... εύρημα που έκανε τους βραζιλιάνους να μισήσουν τις κυλιόμενες σκάλες!

Άνθρωποι απλοί και... καθημερινοί! Πώς θα ήταν οι stars αν δεν ήταν διάσημοι;