Γνωρίστε τον άντρα που έκανε 100 (!) πλαστικές για να μοιάζει στο αγόρι της Barbie, Ken!

Γνωρίστε τον άντρα που έκανε 100 (!) πλαστικές για να μοιάζει στο αγόρι της Barbie, Ken!

Έχει ξοδέψει πάνω από 160.000 δολάρια και δε σκοπεύει να σταματήσει

Δεν έχει άλλη δουλίτσα να κάνει; Έχει τόσα πολλά χρήματα και δεν ξέρει πού να τα ξοδέψει; Ή πολύ απλά δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του... όπως και να έχει, ένα είναι το μόνο σίγουρο: Ο Justin Jedlica δεν πρέπει να είναι και πολύ καλά στα μυαλά του, μιας και μέχρι σήμερα έχει χαλάσει 160.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις. Στόχος του; Να μοιάσει στον Ken, το αγόρι της Barbie.


Ναι, καλά διαβάσατε. Ο 33χρονος Justin έχει κάνει ήδη... 100 πλαστικές και στοχεύει σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει τις 145! Την πρώτη του πλαστική επέμβαση την έκανε στα 18 και από τότε, όπως καταλαβαίνετε δεν έχει σταματήσει. Πέραν από το πρόσωπό του έχει πειράξει κοιλιά, γλουτούς, τρικέφαλους και δικέφαλους. Ποιος ο λόγος να γυμνάζεσαι αν μπορείς να τοποθετήσεις εμφυτεύματα; Αναρωτιέται ο Justin και μας πέφτουν τα μαλλιά της κεφαλής.


Ο Jedlica ο οποίος έχει κατά καιρούς σοκάρει τα μέσα με την εμφάνισή του, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό online magazine ότι είναι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, μιας και ο κόσμος του στέλνει διαρκώς mail για να τον συμβουλευτεί... Τελικά δεν είναι ο μόνος τρελός πάνω στη Γη. Παράδειγμα προς αποφυγήν! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι.

Δείτε στην παραπάνω gallery τον... real Ken και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμα

Η Barbie αποκτά ανταγωνισμό: Κούκλα με σώμα 19χρονης έρχεται να την ρίξει απ' το θρόνο της