Δεν αστειευόμαστε! Η μεταμόσχευση γενειάδας είναι η νέα τάση στους άντρες

Δεν αστειευόμαστε! Η μεταμόσχευση γενειάδας είναι η νέα τάση στους άντρες

Τα σχόλια δικά σας...

Δεν θα το κρύψουμε γιατί δεν έχουμε κανενα λόγο άλλωστε. Ναι, λατρεύουμε τα μούσια, τα γένια, αυτό το αξύριστο μερικών εβδομάδων. Αλλά ψεύτικα γένια; Γιατί αγόρια, γιατί;

Από τότε που τα hipster αγόρια κατέλαβαν το κέντρο της πόλης, τις σελίδες των περιοδικών, τις προτιμήσεις της κολλητής μας κάτι έδειχνε να αλλάζει στο στιλ του άντρα. Οι πρώτοι hipsters εκεί στην Αμερική του '40 είχαν χωρίσει από την κοινωνία, ζούσαν χωρίς ρίζες και σε ένα αχαρτογράφητο ταξίδι με επαναστατική διάθεση. Ήταν hipsters στο lifestyle και στον τρόπο που αντιλαμβανόντουσαν τον κόσμο και να είστε σίγουρες αυτά που πρέσβευαν δεν έχουν καμία σχέση με τα hipsters boys της Καρύτση, του Μοναστηρακίου και γενικότερα του down town...

To μόνο κοινό -για μένα τουλάχιστον- είναι η γενειάδα. Που σαν σίφουνας φύτρωσε στα πρόσωπα σχεδόν όλων των αντρών στη χώρα μας. Που ναι μεν τους προσδίδει γοητεία (αυτό το πρωτόγονο πάντα θα πουλάει) αλλά κάπου αρχίζουμε και το βαριόμαστε! Για το αντρικό φύλο, όμως, η εμμονή της γενειάδας μόλις ξεκίνησε και σε παγκόσμιο επίπεδο έχει μετατραπεί φρενίτιδα! Και η ανάγκη για στιλ ανέτρεψε το γνωστό και μέχρι σήμερα ολόσωστό... "μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται"!

Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς της Αμερικής οι άντρες που θέλουν γένια, αλλά δεν έχουν απευθύνονται πλέον στην επιστήμη. Η μεταμόσχευση γενειάδας κοστίζει περίπου 7,000 δολάρια και φυσικά η ασφάλεια δεν καλύπτει την επέμβαση!Καταξιωμένος πλαστικός της Νέας Υόρκης δήλωσε πως έχει πλέον πολλούς πελάτες, κυρίως από το Brooklyn, που ζητούν να κάνουν αυτή την επέμβαση.

Πώς γίνεται; Ακούγεται σχετικά εύκολο και λίγο επώδυνο. Αρχικά ο γιατρός λαμβάνει τρίχες από το κεφάλι του άντρα ή αν είναι φαλακρός από το στήθος του. Μετά εμφυτεύουν τις τρίχες στο πρόσωπο μέσω μικροσκοπικών εγκοπών που κάνει ο πλαστικός. Χρειάζεται μια εβδομάδα για να επουλωθεί το πρόσωπο από τα κοψίματα και σχεδόν δέκα μήνες για να μεγαλώσει η γενειάδα.

Όποιος μπορεί να ξοδέψει 7.000 δολάρια για μεταμόσχευση γενειάδας ζει σε ένα πολύ προνομιούχο κόσμο... και εμείς απλά αναφωνούμε... Ω, η ανθρωπότητα!